Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Kiteboard bindinger & kiteboard straps

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Riding Style

Bevar kontrollen med kiteboard bindinger eller kiteboard straps

Kite bindinger og kite straps er to forskellige metoder til at fastgøre fødderne til kiteboardet. Kitesurf bindinger kræver et par støvler, der kan spændes fast på bindingen, hvor kitesurf straps er nogle stropper, der holder fast omkring vristen på samme måde som et par klipklapper.

Den store fordel ved at bruge bindinger er, at du ikke behøver at bekymre dig om at miste dit board, hvis du styrter, fordi boardet er fastgjort til dine fødder. Kiteboard støvler hjælper også med at give bedre kontrol over airtricks. Kiteboard straps er super lette at få af og på, og de er enormt lette. Derfor bruges de ofte af begyndere, men der er også mange erfarne riders, der bruger dem. Mange kiteboard bindinger er designet med henblik på bestemte kitesurfing stilarter, så det er en god idé at indsnævre dine søgeresultater ved at bruge filteret 'Riding Style'.

Kan wakeboard bindinger bruges på et kiteboard?

Mange kitesurfere vælger at bruge wakeboard bindinger på deres kiteboard. Næsten alle modellerne er kompatible med kiteboards, men det er altid vigtigt at sikre sig, at de passer sammen, før man køber. De præsterer meget lig hinanden, men mange avancerede kitesurfere foretrækker at bruge kiteboard bindinger, da de kan tåle at blive vredet mere i.

Kites og trapezer er også nogle vigtige stykker udstyr til kitesurfing. Tjek vores guide guide til køb af kitesurfingudstyr for at finde en masse nyttig information.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser