×
Menu

Kite trapeze

  Filter
Mærker
Størrelse
Trapez-Type
Køn

Værd at vide

En kite trapez er vigtigt udstyr

En kite trapez sørger for at trækkraften fra din kite går til midten af din krop og ikke ud i armene.

Der er en del forskellige kite trapezer derude og hvilken du bør vælge kommer an på din stil og hvordan den specifikke kite trapez passer dig. Du skal bruge god tid på at vælge en kite trapez, da en ukomfortabel eller dårligt siddende kite trapez, vil have en negativ virkning på din ydeevne.

Så hvilken kitesurf trapez bør jeg vælge?

De to mest populære typer af kitesurf trapezzer er:

SIDDETRAPEZ

Denne type kiteboard trapez giver dig en stor grad af stabilitet grundet dens konstruktion. En siddetrapez sidder rundt om den nederste del af din ryg, lår og har ben stropper. Designet giver dig et lavere hook og derfor et lavere trækpunkt fra kiten, hvilket giver dig mere stabilitet og en høj grad af komfort, dette gør det lettere at lære at kitesufe. En siddetrapez er ikke kun perfekt til nybegyndere, men er også perfekt hvis du har rygproblemer.

Mange kitesurfere anvender ikke en siddetrapez efter de har lært at kitesurfe, så du bør overveje om du vil investere i denne type, eller en anden type af kiteboard trapez. Endvidere vil en siddetrapez også begrænse din bevægelighed, sammenlignet med andre typer af trapezer.

HOFTETRAPEZ

Denne type kite trapez går rundt om livet på dig. I modsætning til siddetrapezen, har den ingen ben stropper og krogen sidder højere oppe. Denne konstruktion giver dine ben og overkrop en større grad af bevægelighed og jo højere krog positionen er, jo lettere er det at tage krogen af og på igen - Det er også derfor at de fleste freestyle og Wakestyle kitesurfere anvender en hoftetrapez. Hvis du vælger en hoftetrapez, bør du være opmærksom på at det kræver mere kropsspænding fra brugeren, hvilket betyder at du skal bruge dine core muskler og dine mavemuskler. Denne type kite trapez kan være lidt hård ved ribbenene.

Lige gyldigt hvilken løsning du vælger, så har vi et stort udvalg af modeller fra forskellige mærker. Fra budget-venlige modeller, som let vil få dig ud surfe på vandet, til funktions-rige modeller med ekstra komfort, støtte og bekvemmelighed til dem som lever på deres board.

Har du spørgsmål? Så ring eller skriv endelig til vores Customer Connection Team.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser