Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Kite Trapezer

  Filter
Mærker
Størrelse
Trapez-Type
Køn

Kiteboarding trapezer er afgørende for din surfing

Kite trapezen er et af de vigtigste stykker udstyr til kitesurfing. Den er forbindelsesleddet mellem dig og din kite-bar, og den overfører kraften fra selve kiten til din krop. Kitesurf trapezer er holdbare, stærke og robuste nok til at kunne holde til den store mængde energi, der kanaliseres fra din kite.

Når du skal vælge en kiteboard trapez, er det vigtigt, at den sidder behageligt og er sikker. Hvis du bruger en trapez, der ikke er behagelig, vil det have en negativ indflydelse på din oplevelse af kitesurfing. Trapezerne kommer i forskellige størrelser, så tjek størrelsesguiden for det enkelte produkt for at sikre dig, at du får den optimale pasform.

Siddetrapez eller hoftetrapez?

Valget mellem siddetrapez og hoftetrapez har stor betydning. Det skyldes ikke, at der er et rigtigt eller et forkert valg, men i stedet, at det kommer til at have en kæmpe indflydelse på, hvordan du kommer til at opleve det at surfe med kite.

Siddetrapez

Siddetrapezer er den mest oprindelige type kitesurfing trapez. Det er den største af de to typer, og den kommer med nogle stropper, man vikler omkring sine ben. Siddetrapezen sidder lavt, hvilket betyder, at kiten har et lavere træk- og tyngdepunkt. Disse egenskaber betyder, at en siddetrapez egner sig bedst til begyndere og langdistance-udøvere.

hoftetrapez

Hoftetrapezer har ikke benstropper, og de sidder højere oppe. Derfor giver de mere bevægelsesfrihed og manøvredygtighed, så man bedre kan lave tricks. De er også mere behagelige at have på. Med hoftetrapezer er det sværere at holde et lavt tyngdepunkt, men samtidig er det lettere at bevare en oprejst positur.

Vil du vide mere om, hvilket udstyr du skal anskaffe til kitesurfing? Tag et kig på vores guide til køb af udstyr til kitesurfing.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser