×
Menu

Kiteboards

  Filter
Mærker
Længde
Riding Style

Værd at vide

At finde det rigtige kiteboard er et vigtigt valg når det kommer til den overordnede surfing oplevelse. Et kitesurfing board kommer i forskellige former og størrelser, og på denne side gennemgår vi de to populære former af kiteboards, som hver tjener deres eget formål.

Bi-Directional KiteBoards

Dette design er stærkt inspireret af designet af et snowboard. Med et twintip design er det bi-directional​​​​​ kiteboard ideel til freestyle, hop og have det sjovt på bølgerne.

Brættet er meget tyndt og har derfor vanskeligheder med at flyde af sig selv. Surferens fødder er fastgjort til kitesurfing brættet, så du behøver ikke bekymre dig om at blive adskilt fra dit bræt. Dette er det mest populære board design til kitesurfing.

Directional Boards

De retningsbestemte Kitesurfing boards er inspireret af surfer verdenen. Kiteboardet har en stor lighed med et klassisk surfbræt og i modsætning til et bi-directional kiteboard, er fødderne ikke fastgjort til brættet. Denne form er lidt sværere at styre, men når du får styr på det, er det fantastisk at surfe bølgerne.

Hvis du køber dit første kitesurfing board, anbefaler vi stærkt, at du deltager i et weekend kursus for at få teknikkerne på plads. De penge du bruger på kurset vil være godt lagt ud. Du er mere sikker på at få en vellykket oplevelse ude på havet, og din læringskurve bliver mindre stejl.

Et andet tip på turen for at blive mester på havet er at træne med din drage på stranden. Du vil spare mange styrt (og tid), hvis du lærer at mestre den grundlæggende kontrol, før du bevæger dig ud på bølgerne.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser