Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Driver+ Photochromic Visor Ski Hjelm

(2)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Salomon Driver+ Photochromic er en high performance skihjelm med visir. En af de største fordele ved det integrerede visir er, at du slipper for at lede efter dine skibriller før dine skiture. Foringen er lavet med blød merinould, som både giver god varme og åndbarhed. Samtidig er den indre skal lavet af EPS, som absorberer stød effektivt.

Model specifikationer

ModelIndvendig mål
M56cm, 57cm, 58cm, 59cm
L59cm, 60cm, 61cm, 62cm

Specifikationer

Størrelsesjusterbar:
Ja
Certifikater:
EN 1077, ASTM 2040-11
Indre skaltype:
EPS
Polstringsmateriale:
Merino Uld, Luftpumpe
Vægt:
670g

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (2)

Å finne en god hjelm som passer min hodestørrelse 61 er vanskelig. Denne sitter godt. I tillegg var det viktig å kunne bruke briller under visiret. Det fungerer men jeg skulle gjerne hatt mulighet til å kunne vippe visiret litt lengre ut, det blir litt trangt. Jeg har ikke prøvd hjelmen i skibakken, jeg kommer til å bruke den mest til Paragliding. Ønsket er at jeg skal kunne vippe opp visiret og lese flyinstrumentene lettere gjennom egne briller. Er usikker på om det kommer til å fungere, vi får se. Postnord rotet bort hjelmen. Jeg nevnte dette til Skatepro og de sendte straks en ny hjelm, jeg skulle slippe å lide for Postnords rot. Jeg er imponert, kjempeservice! Det hører til historien at hjelm to gikk i retur uten kostnader og arbeid for meg. NB: karakteren fire stjerner er for hjelmen. Skatepro får fem stjerner av meg :)
Dag Reiersen (Kristiansand S)
22-11-2019
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Det er ikke så kult :( Men godt å høre du fant en som passet. De hjelmene med visir er fortsatt under utvikling så forhåpentligvis vil de ha mulighet til det i nærmeste fremtid. Vær forsiktig og håper det funker godt. Hvis ikke må du ta kontakt så vi kan se om vi vinner noe annet :)

Det kan dessverre skje en sjelden gang at pakken blir borte, men det er godt å høre det løste seg bra :) Tusen takk for tilbakemeldig og lykke til i bakken :D
Vis alle 2 anmeldelser
SkatePro