Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

Sikkerhedsudstyr til ski

Skal jeg bruge skibeskyttelse til skiløb?

Skiløb kan være en farlig sport, der involverer høje hastigheder, udfordrende sneforhold og turister, der ikke kan styre deres ski. Det er klogt at bruge skibeskyttelse i høj kvalitet, så du kan mindske risikoen for en lang række skader. Det er helt almindeligt at falde, når man står på ski. Især for begyndere, der stadig er ved at finjustere deres balance. Selvom erfarne skiløbere falder sjældnere, er riskoen ved at falde ofte større, da de ofte når nogle meget højere hastigheder, hvilket medfører en øget risiko for at komme alvorligt til skade.

Almindelige skader ved skiløb er overrevne ledbånd og forslåede hofter og haleben, mens mere alvorlige skader omfatter hjernerystelser og rygskader.

Hvilket beskyttelsesudstyr skal jeg bruge til skiløb?

En skihjelm er den bedste form for skibeskyttelse at bruge penge på. Sørg for at skaffe en hjelm, der er certificeret til at blive brugt til vintersport, og at den passer korrekt til dit hoved. Hele vores udvalg af skihjelme har den rette godkendelse. Nyfalden sne er let og luftigt, men når først det er blevet kompakt, har det samme hårdhed som is, så hvis du falder, er det helt afgørende, at dit hoved er godt beskyttet.

Rygskjold og impact shorts giver også god beskyttelse. De er lavet til at absorbere stødene fra eventuelle fald og fordele energien, så man får færre blå mærker og muskelskader.

Lavineudstyr er en anden form for beskyttelsesudstyr til skiløb. Denne form for beskyttelsesudstyr opbevarer man i en rygsæk, og det bruges til at lokalisere skiløbere, der er begravet under sneen og til at grave sneen væk. Denne form for sikkerhedsudstyr henvender sig kun til erfarne skiløbere, som har viden om forskellige redningsteknikker i forbindelse med backcountry-skiløb.

Skibrillerne er et andet helt centralt stykke beskyttelsesudstyr. De beskytter dine øjne mod sol, sne og vind, så du kan se så godt som overhovedet muligt, når du er oppe i bjergene. Gå på opdagelse i vores udvalg af skibriller.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser