×
Menu

Sikkerhedsudstyr til ski

Værd at vide

En god skisession er umuligt uden det rette ski beskyttelse

At finde det rigtige ski beskyttelse kan ende med at blive en hel udflugt i sig selv. Men frygt ej. Vi klarer den - fra hoved til tå. Det handler ikke kun om den sikkerhed, som beskyttelsesudstyret giver, men også om den mentale sikkerhed, som sørger for, at du får det bedste ud af dagen. Så finder du ud af, at ski beskyttelse automatisk gør dig hurtigere, giver mere selvtillid og giver der viljen til at lære og udforske mere.

Den essentielle beskyttelse til dig

Ski beskyttelse begynder med hjelmen og dem har vi masser af. Du skal bare vælge din stil. læg mærke til de hjelme med Mips technology, som også beskytter hovedet mod slag fra siderne.

Så kommer rygskjoldet, som er en god og nem måde at være på den sikre side, når det kommer til skader på rygraden. Sådan nogle skader kan være rigtig ubehagelige så hvorfor ikke minimere dem, når du kan.

Det samme gælder Crash Pants. Hofteskader ses ofte hos skiløbere, og ingen vil have sin skiferie ødelagt efter et styrt på dag 2.

Til dem, som elsker vild sne, er det vigtigt også at være forberedt med noget lavineudstyr. Hvis du planlægger at bruge tid væk fra pisten på uberørt sne, er lavineudstyr et must.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser