MENU
×

Rossignol Experience 75 Ski + Xelium

DKK 2.799,-
Rossignol
Zoom
Vælg længde 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Rossignol Experience 75 er en perfekt all mountain ski til kørere med medium erfaringer og evner. En god carver ski med Air Tip teknologi som øger kraften til centeret af skien under skikørerens fødder og dermed giver øget lethed i manøvreringen. Skiens rocker og kant giver god manøvredygtighed og fartkontrol og sammen med tipteknologien som giver øget flyd får du her en ski som gør sig godt i mange forskellige sneforhold.

Ideel ski til 70% piste og 30% off piste.

Bindinger: Xelium 100 B83

Bemærk: Ved samlet køb af ski og bindinger hos os, monterer vi gratis bindingen på dine ski. Hvis du ønsker at vi monterer og justerer bindingerne, udfyld da informationerne når du går Til Kassen.

Specifikationer

Talje:
75mm
Binding:
Inkluderet
Niveau:
Begynder, Øvet
Type:
All mountain
Bredde:
120/75/110 mm
Profil:
Camber
Kerne material:
Træ

Anmeldelser

Er på ski cirka 6 dage om året, har de sidste 3 år virkelig skulle kæmpe for at få mine andre ski til at makke ret og valgte derfor at prøve dem her i stedet for. Kunne også have lejet, men det ville koste omkring 1500,- så valgte at tage chancen at købe i stedet for. Dette har jeg på ingen måde fortrudt, dette års skiferie har været den bedste i mange år. Kan helt klart anbefales hvis du ligesom mig ikke behøver at være professionel og gerne vil have nogle allround ski som samtidigt kommer hurtigt fremad.
Mark H. (Svendborg)
30-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket