Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Super 7 HD 16/17 Freeride Ski + SPX 12 Bindinger

(2)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Denne prisvindende freeride-ski vil få smilet frem på alle som elsker at jagte puddersne. Super 7 HD er en dedikeret off piste ski perfekt til pulversne på bagsiden af bjerget. HD-udgaven er forstærket med en karbon- og basalt-vævet konstruktion. Dette sikrer en mere stabil og kraftfuld ski. Med Pulver Turn Rocker design, letvægts Air Tip konstruktion og 116mm taljenbredde sikres godt flyd. Det øger skiens manøvredygtighed i løs sne og forhindre tendser til at tippe flapper. Denne ski er designet til eventyr off piste.

Ideel til 100% Off piste

Binding: SPX 12

Bemærk: Ved samlet køb af ski og bindinger hos os, monterer vi gratis bindingen på dine ski. Hvis du ønsker at vi monterer og justerer bindingerne, udfyld da informationerne når du går Til Kassen.

Specifikationer

Talje:
116mm
Bedst til:
Freeride
Niveau:
Avanceret
Radius:
20m
Core materiale:
Træ, Carbon, Basalt
Profil:
Camber, Tip og Tail Rocker
Binding:
Inkluderet. bores i
DIN Indstilling:
12

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (2)

Fantastiske ski. Fikk kjørt dem i 30cm puddersnø i helgen og de svarte 100% til forventningene. Hadde sjekket alt av tester før jeg kjøpte dem. Gleder meg til nye turer i terrenget. Takk for super service og oppfølging
Steinar Sjøberg (Vennesla)
19-02-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bästa skidor jag åkt på. Bar mig (84kg, halvbra åkare) i riktigt lös snö. Snabba att svänga vilket var bra när det blir tajt mellan träden. Både i lössnö och i run out. Har åkt på Sin 7 tidigare men de klarar inte puder. Super 7 funkar fin i pisten också, om det finns snö och inte är is.
Viking H. (Stockholm)
15-01-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro