MENU
×
Tilbage |

Huffy Slider Expert

DKK 2.299,-
Huffy Slider Bikes
Zoom
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Huffy Expert slideren kommer i et elegant og holdbart design.

Det oversized threadless styr og clamp reducerer slør og gør det let at justere. Skivebremsen sikrer god bremse effekt i al slags vejr og de brede baghjul med minimalt mønster sikrer, at man slider og drifter let. High-back sædet er lavet af holdbart PVC og giver god støtte, når man benytter pedalerne.

Specifikationer:

  • Skrivebremse: 140mm
  • Styr: B. 580mm
  • Forhjul: 20" x 2,3"
  • Baghjul: 1000g

Anbefales til børn fra 8+ eller en højde på 122cm og opefter.

Bemærk:
Det er vigtigt at efterspænde alle dele, før man tager slideren i brug. Bremsen skal køre frit rundt, går den for meget imod skal man justere bremsen, så skiven roterer frit.

Bremsekablet skal klikkes fast via den medfølgende plastik clip (se nærbillede). Den ligger ofte løs i kassen, men er vigtig at få monteret, da bremsekablet ellers kan blive viklet omkring styret, og dermed knække.

 

Anmeldelser

Den er rigtig sjov og jeg elsker at køre på den MEN man kan lave en meget bedre selv til de penge og hjulene holder ikke længe alt i alt sjov at køre på men jeg ville have lavet en selv vis jeg vidste at den er som den er
Mikkel Kraus holler (Spentrup)
17-04-2015
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Dejligt at høre, at du er glad for din Huffy Slider. Det lyder lidt underligt, at hjulene ikke holder særligt længe. Du må meget gerne kontakte os på kundeservice: email@skatepro.dk - med nogle billeder og et ordrenummer, så skal vi selvfølgelig nok se på det. / Martin
Sonen har otroligt roligt med denna cykel, den har används så gott som varje dag sedan han fick den. Enda negativa är väl kanske bakhjulen som verkar slitas.
Christian Johansson (Tidaholm)
19-10-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Sonen älskar den. Däcken kunde ha varit av lite bättre kvalitet.
helena eriksson (Vagnhärad)
14-07-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket