×
Menu

Speed Skate Støvler

Værd at vide

Speedskate-støvler i slanke designs

Speedskate-støvler er enormt slanke og strømlinende, så du kan komme ekstra højt op i fart. Da støvlerne er designet til fart, er de lavet uden inderstøvler og cuffs. Nogle støvler ligner mere sko end noget, der kan monteres på en speedskate-frame med hjul, og komme helt op på 60 km/t. Det er enormt vigtigt at inline speedskate støvler yder god støtte og passer perfekt på dine fødder. Derfor kan man også få speedskate-støvler i carbon, som er varmeformbare, så støvlen passer bedst muligt til fødderne.

Folk der er vant til fitness rulleskøjter, eller bare aldrig har prøvet speedskates før, har ofte svært ved at komme overens med den meget lave komfort i speedskates - især på længere træningssessions ude på vejene. Efter noget tid vil man dog vænne sig til, at der ikke er hverken ankelstøtte eller bløde liners.

Hvordan skat speedskate-støvler sidde?

Inline speedskate boots skal sidde stramt. Hvis de er for store, risikerer du at dine fødder glider omkring og ikke støtter tilstrækkeligt omkring anklerne.

Som en generel regel bør man altid vælge et par inline speed skate boots, der har samme størrelse som sine sko. Når du tester speedskate-støvler er det bedst at have et par helt tynde sokker på. Husk altid at tjekke størrelsesguiden for det enkelte produkt, da der kan være forskel på størrelserne fra mærke til mærke.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan man vælger speedskates, kan du se vores guide til køb af speedskates.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser