×
Menu

Aggressive skate boots

Værd at vide

Støvler til aggressive rulleskøjter

Støvler til aggressive rulleskøjter - aggressive skate boots - er designet så de kan holde til at blive brugt til en masse tricks. De fleste aggressive skate boots er UFS-kompatible, hvilket betyder, at de kan monteres på de flesse aggressive frames. Man kan både få hårde og bløde støvler til aggressive rulleskøjter.

Hard shell boots er klart mest udbredte i aggressive skating. Denne form for støvle består af en hårdt plastik-skal, der omslutter den bløde inderstøvle. Hårde støvler slutter tæt om fødderne, og beskytter skaterens fødder mod slag.

Soft shell boots giver god støtte samtidig med, at de måske vil føles mere komfortable og fleksible. De har forstærkede områder omkring de mest eksponerede områder, og de egner sig også til grinds mm.. De fleste aggressive skatere vil dog foretrække et par hårde støvler.

Hvor stramt skal aggressive rulleskøjter sidde?

Aggressive skate boots skal helst sidde stramt, men det skal ikke føles ubehageligt at have dem på. Du skal helst kunne bevæge dine tæer, og der skal ikke være nogle steder, der giver anledning til ømme fødder. Spørgsmålet om, hvor stramt støvlerne skal sidde, afhænger også af støvletypen. Bløde støvler skal helst strammes ekstra godt, for at de føles stabile. Hard shell aggressive boots giver stabilitet og støtte i kraft af den hårde skal, men de skal naturligvis også strammes.

Vil du gerne vide mere om aggressive rulleskøjter? Så tag et kig på vores guide til køb af aggressive rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser