×
Menu

Butik

Kære kunde,

For at vi kan passe ekstra godt på hinanden grundet Covid-19 har vi derfor indført en række nødvendige forholdsregler i og omkring butikken.

 

Særligt vigtigt er det, at vi kun tillader et begrænset antal af personer, som kan være til stede i butikken, ad gangen.

 

Generelle regler og forbehold:

  1. Vi opfordrer stærkt til fortsat at bruge mundbind
  2. Brug håndsprit
  3. Kun 8 kunder i butikken ad gangen.
  4. Kun 2 kunder pr. ekspedient. (Kommer man som familie, bedes man trække 1 nummer og så kun komme ind i hold).

Grundet travlhed og de ekstra indførte foranstaltninger vil man som kunde, om lørdagen og sidst på eftermiddagen, kunne påregne en ventetid på cirka 90 minutter for at komme til en ekspedient.

 

Af ovennævnte årsager vil vi derfor opfordre alle til at komme så tidligt som muligt på hverdage, hvor vi netop ikke oplever ventetider i samme udstrækning.

 

Bemærk venligst at butikkens åbningstid om lørdagen er 10:00-15:00 – og af denne grund kan vi desværre ikke lukke nye kunder ind i butikken efter kl. 15:00.  Så vi anmoder derfor alle kunder om at komme i god tid.

 

Omvendt set, hvis du har bestilt en ordre til afhentning og denne er betalt, kan ordren afhentes ved den sorte dør til venstre for butikkens indgang. Vær venligst opmærksom på, at ordren først er klar til afhentning, når du har fået information herom.

SkatePro har en fysisk butik i Søften tæt på motorvejsafkørsel, Aarhus N. Her kan du møde os og se vores produkter :-)

Nogle varer er ikke på lager i butikken, så derfor kan du med fordel bestille ønskede varer online - til afhentning i butik. Så ligger de klar til når du kommer :-)

Adresse:
Omega 6, 
Søften, 
8382 Hinnerup

Åbningstider: Man-fre kl. 10-17.30, lør 10-15.00

Offentlig transport: Tag bus 200 fra Aarhus Centrum mod Hinnerup Nord/Grundfør. Stå af ved Aarhusvej/Alfa som er ca. 400 meter fra Omega 6.

Vis på kort

Billede fra butik

Skate shop

Skate shop

Skate shop

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser