×
MENU

Byt i 365 dage

Varer du køber hos SkatePro kan byttes i 365 dage! Derudover tilbyder nem returnering - og giver naturligvis pengene tilbage.

Varer kan returneres på følgende måder

  • Returnere din ordre
  • Undlade at afhente varer bestilt til afhentning hos SkatePro
  • Aflevere ordren tilbage i en af SkatePros butikker (husk at medbringe kvittering)
  • Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur

OBS! Vær opmærksom på, at du skal hente din returlabel på vores hjemmeside. Sæt den vedlagte returlabel fast på pakken og tjek på returlabelen, hvor du skal aflevere pakken (GLS pakkeshop eller posthus).

Vær dog opmærksom på, at du har ansvaret for varen fra levering og til vi har fået den retur. Sørg derfor for at varen er pakket forsvarligt ind under forsendelsen. Når vi har modtaget varen, vil vi sende dig en mail om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din returnerning/ombytning.

Bytte eller returnere varer

Såfremt du ønsker at bytte en eller flere varer, skal dette gøres inden for 365 dage fra den dato, du har modtaget varen. Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. For at være berettiget til at få hele købsbeløbet retur, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og antal, som da du modtog den. Du må altså afprøve varen, som i en fysisk butik, uden at tage den i egentlig brug.

Ønsker du at returnere en vare, som er brugt, er dette muligt. Der vil dog blive fratrukket et beløb fra det oprindelige købsbeløb, da varen ikke længere kan sælges som ny. Hvor meget, der bliver tilbagebetalt, afhænger af varens handelsmæssige værdi. Du vil altid blive kontaktet af os, såfremt en brugt vare returneres. Produkter, som er speciallavet til kundens behov, er der naturligvis ikke returret på.

Ved at bruge SkatePros returlabel, skal du ikke betale for returfragten hvis du vælger ombytning eller får dine penge refunderet some tilgodehavende. Ved ombytning gælder denne service dog kun én gang. Vælger du at sende en vare retur uden brug af SkatePros returlabel, skal du selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen.

Modtaget forkerte varer

Tag ikke varerne i brug! Kontakt os først på mail eller ring 70 500 333 og fortæl os om problemet.

Reklamation - defekt vare eller varer med mangler

Har du en defekt vare, skal du skrive til vores kundeservice, inden du sender varen til os. Såfremt en vare skal vurderes af os i forhold til en reklamation, bedes du følge nedenstående anvisninger:

  1. Send os nogle billeder/film af produktet samt en forklaring på, hvordan du opdagede fejlen/manglen. I mange tilfælde kan reklamationer håndteres, uden at du skal indsende produktet - HUSK at skrive ordrenummer og varens navn.
  2. Indsend produktet med en udførlig beskrivelse af problemet samt en beskrivelse af, hvordan du opdagede manglen. Du kan bruge den medfølgende returlabel til at returnere varen omkostningsfrit.

Vær dog opmærksom på, at du har ansvaret for varen fra levering og til vi har fået den retur. Sørg derfor for at varen er pakket forsvarligt ind under forsendelsen. Når vi har modtaget billeder af din reklamation (eller modtaget varen), vil vi sende dig en mail om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som har været til stede ved levering. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation og SkatePros vurdering. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Læs mere om returret og fortrydelsesret.

SkatePro
e-mærket