MENU
×

Sikker betaling

Hos SkatePro kan du betale med alle gængse betalingskort. Vi modtager:

  • Dankort og Visa-Dankort
  • Visa og Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB

Du kan også betale med:

  • MobilePay
  • PayPal
  • Faktura via Klarna (læs mere nedenfor)
  • Delbetaling via ViaBill (maks. ordreværdi 2.000 kr, læs mere nedenfor)
  • Elektronisk Faktura (EAN) - Kun til offentlige institutioner. Institutioner der anvender BrugerID bedes oplyse BrugerID. Ved anvendelse af BrugerID bliver der opkrævet et håndteringsgebyr på 25 kr. 

 

Sikkerhed ved betaling

SkatePro har været E-mærket siden 2003. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. Læs mere.

Vores betalings-gateway er godkendt af Nets/Credorax og benytter den anerkendte sikkerhedsprotokol SSL.

Sådan håndteres din betaling

Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos Nets/Credorax. SkatePro har ikke adgang på noget tidspunkt til at se dine kort-oplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/Credorax, der kan læse dem. Hverken SkatePro eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra SkatePro. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikkerhed og adfærd på forbrugersikkerhed.dk

Faktura via Klarna

Du kan betale med faktura via Klarna 14 dage efter vi sender din ordre. Du modtager en faktura fra Klarna på email som du skal betale. For at betale med faktura skal du være minimum 18 år gammel, og dit CPR-nummer valideres hos Klarna (dette sker automatisk i købsprocessen). Bemærk at du ikke kan betale med faktura ved levering til en GLS pakkeshop, da Klarna ikke har sikkerhedsgodkendt dette.

Delbetaling via ViaBill

Du kan betale med delbetaling via ViaBill. Du modtager en email fra ViaBill efter vi sender din ordre, hvor du bliver guidet videre, hvordan du kan betale. Maks. ordreværdi med Viabill er 2.000 kr.
Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig (dette sker automatisk i købsprocessen).

 

SkatePro

Vi er e-mærket