×
Menu

Returner ordre

Har du brug for at returnere noget til os? Intet problem, vi har gjort det så nemt som muligt. Hos SkatePro kan du nemt registrere din returnering online og få et retur label til at sende varen tilbage for kun 49 kr.

Start din online returnering

Alternativt kan du registrere online og vælge en af følgende muligheder:

  • nægte modtagelse af pakken
  • sende den tilbage til os som erhvervspakke med et fragtfirma efter eget valg

Er du i nærheden af Aarhus, kan du også besøge vores fysiske butik, hvor du også kan returnere din ordre. 


FAQs - Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid har jeg til at returnere min ordre?

Hos SkatePro kan du returnere dine produkter inden for 365 dage.

Hvor skal jeg sende mine varer hen, hvis jeg ikke ønsker at buge SkatePros Returservice?

SkatePro ApS
Omega 6
8382 Hinnerup

Vær opmærksom på at returpakken skal levers direkte til denne adresse som erhvervspakke. Den vil ikke blive afhentet i en pakkeshop.

Hvordan bytter jeg et produkt?

Du kan nemt returnere en vare til os og lægge en ny ordre på den ønskede vare. Så snart vi har modtaget din returpakke refunderer vi pengene til den originale betalingsmetode.

Kan jeg returnere ethvert produkt?

Nej, ikke alle bestillinger kan returneres. Du kan ikke returnere en service, som du fik udført på et af dine produkter eller et custom produkt, som er specialtilpasset til dine behov. Flere detaljer: Fortrydelsesret undtaglser

Får jeg forsendelsesomkostningerne refunderet?

Du får refunderet forsendelsesomkostningerne, hvis du returnerer hele din ordre. Dette gælder dog ikke betalingen for returfragten (49 kr hvis du bruger vores retur service). Hvis du kun returnerer noget af din ordre, får du ikke refunderet fragtomkostningerne. I dette tilfælde betaler du både fragtomkostninger og betalingen for returfragten. Desværre laver vi ikke ombytninger. Hvis du ønsker at bestille et nyt produkt, er du altid velkommen til at lægge en ny ordre!

 
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser