Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Ninebot Segway

Ninebot By Segway KickScooter Ekstra Batteri

DKK 1.999,-
 
(22)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Beskrivelse

Denne ekstra/reserve batteripakke er lavet til brug med Ninebot By Segway KickScooteren ES1 og ES2. Løsningen er smart siden batteriet ikke blot virker som en reserve, som du kan skifte, når den originale løber tør for strøm. Den vil rent faktisk joine det første batteri og give enten forlænget rækkevidde eller en højere topfart.

Specifikationer:

  • Batteri Rækkevidde: 12.5 miles / 20 km
  • Batteritype: Lithium-ion
  • Batterieffekt: 187Wh - 42 Volts
  • Opladetid: 3.5 timer

Bemærk:

Reglerne for at tage elektriske fritidskøretøjer med på offentlige veje er forskellige fra land til land. Vi opfordrer dig til at tjekke med dit lokale politi eller offentlige autoritet for specifikke regler i dit land.

Siden Ninebot By Segway KickScooters ES1 og ES2 er elektriske køretøjer anbefaler vi brugere kun at bruge dem i tørre forhold og ikke på sandet eller meget støvede overflader.

anmeldelser  
 
(22)
Et must hvis du ønsker lang rekkevidde og hastighet som konkurrerer med sykkel :-)
Jon Kristiansen Borgmo (Greåker)
27-08-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Ekstrabatteriet til min ninebot es2 kom hurtig etter bestilling. Får litt mer toppfart, men det er ikke viktig. Det beste er at jeg nå kommer opp alle stigningene på vei hjem fra jobb, uten å måtte hjelpe til. Det var en gledelig overraskelse, men nå får jeg sikkert dårligere kondisjon ;) Anbefales på det varmeste!
Thomas H. (Ulsteinvik)
23-08-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Great service and communication from Skate Pro. Amazing guys, really happy that I shopped with you.
Alvin D. (Watford)
03-01-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fungerade kanon, enkel beställning, snabb frakt, bra paketering. Hade beställt från AliExpress först men gav upp efter extremt lång leveranstid och beställde från SkatePro istället, 2 dagar senare satt batteriet på min ES2:a. Så smidig affär = nöjd kund!
David S. (Stockholm)
27-10-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 22 anmeldelser
e-mærket