Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu
CCM

Tacks 9080 Junior Ishockey Skøjter

Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Dette er juniorversionen af 9080 skøjterne fra CCM. De er blevet opdateret med bedre anatomisk pasform og stærkere holdbarhed i forhold til tidligere modeller. Quarter Package er skabt med 3D teknologi, hvilket giver spilleren en glimrende indesluttet hæl-følelse, og hele støvlen passer meget bedre til fodens kurver. Støvlen er meget let og har en termoformbar kerne med en liner fremstillet af TotalDri-materialet, der sikrer, at inderstøvlen forbliver så tør som muligt.

Den 10 mm tykke forstærkede tunge søger for at du ikke får lace bites, samme tid med at den øger komfort og beskyttelse.

Den nedre del består af CCM's SpeedBlade 4.0 holder med SpeedBlade rustfri runners. Den er fastgjort til en stiv konkav forstærket TPU ydersål med et udstødningssystem, der fremmer mere effektiv kraftoverførsel gennem hvert skub. Så du får dig et lækkertpar skøjter til brug i lang tid.

Læg mærke til: Vi anbefaler altid at du får en skøjte i denne kaliber slebet på dit lokale hockeystadion eller specialist.

Baseret på vores erfaring med CCM, har vi valgt at liste skøjterne til at passe med almindelige skostørrelser. Når du skal vælge dit et nyt par skøjter, skal du vælge samme størrelse, som dine sko.

CCM bruger deres egen konverteringstabel og har markeret hver æske med sine egne EU-størrelser. Dette betyder at æsken formodentlig ikke vil matche den størrelse, som du har valgt. Derfor anbefaler vi at du prøver skøjterne på før du returnerer dem.

Specifikationer

Inderstøvle detaljer:
Indbygget, Anatomisk udformet
Udskiftelige klinge:
Ja
Støvlemateriale:
Komposit
Inderstøvle materiale:
Microfiber
Støvle/Skal type:
Hård
Lukkemekanisme:
Snøre
Vægt:
707g
Cuff:
Høj ankelstøtte
Ydersål:
Composite exhaust
Klingematerial:
Stainless steel
Slibning:
Ikke nødvendigt
Tåtakker:
Ingen

Fra samme mærke

Vis alle

SkatePro