MENU

SkatePro giver dig

Checkmark

Fri fragt over 499 DKK

Bestiller du for over 499 DKK og vælger du GLS pakkeshop som forsendelsesmåde, så betaler vi for fragten. Er du i nærheden af Aarhus eller København, kan du også besøge en af vores fysiske butikker, hvor du også kan afhente din ordre. Læs mere om vores forskellige forsendelsesmuligheder.

Checkmark

180 dages bytteret

Hos SkatePro kan du bytte/returnere dine varer i 180 dage - og giver naturligvis pengene tilbage. Ved ombytning betaler vi også for den nye forsendelse. Læs mere om ombytning / returnering.

Checkmark

Fri returfragt

Udover at du har 180 dage til at bytte dine varer, så har vi gjort returfragten nemt og helt gratis. Læs mere om, hvordan du returnerer din pakke.

Checkmark

Afsendelse søndag

Lægger du en bestilling i weekenden inden søndag kl.18.30, så kan du få din pakke leveret allerede mandag. Læs mere om vores forsendelsesmuligheder.

Checkmark

Lørdagslevering

Har du brug for at din pakke bliver leveret i weekenden? Lægger du en bestilling torsdag aften eller fredag inden kl. 16.00, så kan du vælge at få pakken leveret lørdag med PostDanmark (til pakkeboks eller posthus) eller DAO. Læs mere om vores forsendelsesmuligheder.

Checkmark

Kompetent kundeservice

Vi kender vores produkter og bruger dem selv. Har du nogle spørgsmål så kontakt os endeligt, for vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en kompetent kundeservice.

Checkmark

Stort sortiment

Vi har Nordens største udvalg af løbehjul, rulleskøjter og boards. Udover mange komplette modeller har vi et kæmpe udvalg af reservedele, så du hurtigt kan komme ud og rulle igen, hvis der er gået noget i stykker, eller du bare ønske at opgradere dit nuværende udstyr.

About SkatePro skate shop

Vi er e-mærket