×
Menu

SkatePro giver dig

Fri fragt over 499 kr

Du får gratis fragt til GLS pakkeshop hvis du bestiller for over 499 kr. Er du i nærheden af Aarhus, kan du også besøge vores fysiske butik, hvor du også kan afhente din ordre. Læs mere om vores forskellige forsendelsesmuligheder.

365 dages bytteret

Er du i tvivl om du er ved at bestille den rigtige vare? Frygt ej, vi giver dig 365 dage til at ombestemme dig. Læs mere om 365 dages bytteret.

Nem returnering

Har du brug for at returnere noget til os? Intet problem, vi har sørget for, at det forløber problemfrit. Vi tilbyder et returlabel til kun 49 kr. Du printer den bare ud fra hjemmesiden og giver din returpakke til den nærmeste pakkeshop. Læs mere om returnering.

Dag-til-dag levering

Vi sender pakker alle ugens dage! Bestiller du en vare, der er på lager, kan du have den dagen efter. Vi tilbyder også lørdagslevering, og er din pakke ikke for stor til at blive sendt med DAO, kan du også få leveret søndag! Læs om forsendelsesmuligheder.

Køberbeskyttelse med e-mærket

e-mærket giver SkatePro's kunder en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner pr. handel. Den økonomiske sikring dækker i 2 år efter købet har fundet sted. Kunder hos SkatePro har gratis adgang til hjælp og vejledning af e-mærkets jurister. Læs mere om e-mærket og køberbeskyttelse.

20.000+ produkter

Vi har Nordens største udvalg af løbehjul, rulleskøjter og boards. Derudover tilbyder vi et kæmpe udvalg af reservedele, så du hurtigt kan komme ud og rulle igen, hvis der er gået noget i stykker, eller hvis du bare ønske at opgradere dit nuværende udstyr.

25 års erfaring

Vi kender vores produkter og bruger dem selv. Har du nogle spørgsmål så kontakt os endeligt, for vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en kompetent kundeservice.

4.8 ud af 5 stjerner

Vores kunder bedømmer vores service til en næsten perfekt score. 4.8 ud af 5 stjerner. Læs vores kundeanmeldelser.

Mere end 1 million kunder betjent

Action sport er vores passion og vores drøm er at dele denne passion med andre. Indtil nu har vi haft fornøjelsen af at betjene over 1 million action sport kunder i Europa og Nordamerika.

Sikker betaling

Vi forstår hvis du er bekymret for din sikkerhed og dit privatliv, når du handler på nettet. Derfor bruger vi GeoTrust SSL kryptering, for at beskytte din følsomme data. Derudover arbejder vi kun med anerkendte betalingsmetoder og troværdige forsendelsesudbydere. Læs mere om sikker handel.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser