Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
×
Ennui Protection

Ennui ELLE Ave Knæbeskyttere

DKK 499,-
 
(3)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

Opbygget af perforeret neopren med silicium anti slip og med dobbelt strop system for sikker pasform. EVA polstring og High Impact skum omkring og under de udskiftelige PE caps.

Strækbar, let og åndbart materiale. Specielt designet til øvede spillere og riders, det ergonomiske snit begrænser ikke dine bevægelser, hvilket giver en væsentlig forbedring i forhold til traditionelle knæbeskyttere.

Bare fordi de er bløde og behagelige betyder det ikke de er svage! Takket være den ydre cap, er beskytterne yderst holdbare og perfekte til slides.

anmeldelser  
 
(3)
Beskytter meget godt men efter 1-2 måneder tid begynder velcroen ikke at virke så godt så knæ skallen falder af mens man kører og det kan jeg ikke bruge til noget da jeg er en der tag af med knæene hvis jeg falder
simon østerlund frederiksen
03-04-2016
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Det lyder ikke så godt. Hvis man oplever at ens produkter ikke lever op til ens forventninger, er man velkommen til at kontakte kundeservice med et par billeder af produktet sammen med ordrenummer, så kigger vi det. Vi kan kontaktes på email@skatepro.dk eller på tlf. 70 500 333
/Mads
knæ besskytterne er mega gode de sidder mega godt først og hvis plastiken går i stykker kan man bare sætte et nyt på
V/Jens Frederiksen (Næstved)
12-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 3 anmeldelser
Vi er e-mærket