×
Menu

Inline- og rulleskøjte-beskyttelse

Rulleskøjte beskyttelse: Så er du på den sikre side

Der findes næsten ikke noget værre end at forlade gaden eller parken før planlagt med blå mærker og hudafskrabninger over det hele. Ligemeget om du er en aggressive skater eller mest er til at rulle rundt for hyggens skyld, er det altid et must at være iført den rigtige slags beskyttelsesudstyr til rulleskøjter.

I denne kategori kan du finde beskyttelsesudstyr som skaterhjelme, cykelhjelme, håndledsbeskyttere, knæbeskyttere, albuebeskyttere samt mange andre typer beskyttelsesudstyr. Du kan finde beskyttelsesudstyr til rulleskøjter og rullehockey i både børne og voksenstørrelser her.

60% af alle rulleskøjterelaterede skader involverer børn under 15 år. Derfor er det ekstra vigtigt at sikre sig at børn bruger beskyttelsesudstyr, når de ruller, skater, spiller roller derby, ishockey og rullehockey.

Hvis du vælger at købe dit beskyttelsesudstyr her hos SkatePro kan du være sikker på at alt udstyret lever op til de europæiske og amerikanske sikkerheds standarder.

Beskyttelsesudstyr tager dig til det næste niveau

Beskyttelse til rulleskøjter og andre mere "ekstreme" sportsgrene hjælper dig med at rykke dine grænser. God beskyttelse hjælper dig ud af komfortzonen uden at risikere voldsomme skader, hvilket især er fedt når du skal lære nye tricks. Når du benytter beskyttelsesudstyr giver det dig ligeledes mere selvtillid og mod, hvilket vil øge dine chancer for succes, når du skater.

Udover beskyttelsesudstyr er det altid værd at tænke på den risiko, som du udsætter dig selv for. Derfor er en smule opvarmning altid godt for din krop, inden du kaster dig ud i de vilde tricks.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser