×
MENU

Inline- og rulleskøjte-beskyttelse

Sikkerhed er essentielt

Der findes næsten ikke noget værre end at forlade gaden eller parken før planlagt med blå mærker og hudafskrabninger over det hele. Ligemeget om du er en aggressive skater eller mest er til at rulle rundt for hyggens skyld, er det altid et must at være iført den rigtige slags beskyttelsesudstyr.

I denne kategori kan du finde både skaterhjelme, cykelhjelme, håndledsbeskyttere, knæbeskyttere, albuebeskyttere samt mange andre typer beskyttelsesudstyr. Vi har udstyr til både skateboarding, rulleskøjtning og hockey og i størrelser til både børn og voksne.

60 % af alle skating-relaterede skader involverer børn under 15 år. Det er derfor at det er ekstra vigtigt at sikre sig at netop børn bruger beskyttelsesudstyr når de ruller, skater, spiller roller derby, ishockey og rullehockey.

Hvis du vælger at købe dit beskyttelsesudstyr her hos SkatePro kan du være sikker på at alt udstyret lever op til de Europæiske og Amerikanske sikkerheds standarder.

Beskyttelsesudstyr tager dig til det næste niveau

Beskyttelse til skating og andre mere "ekstreme" sportsgrene hjælper dig med at rykke dine grænser. God beskyttelse hjælper dig ud af komfortzonen, uden at risikere voldsomme skader, hvilket især er fedt når der skal læres nye tricks.

Udover beskyttelsen er det altid værd at tænke på den risiko, som man udsætter sig selv for. Derudover er en smule opvarmning altid godt for kroppen, inden man skal udsættes sin krop for de vilde stunts.

SkatePro