MENU
×
Tilbage |

K2 VO2 90 BOA Orange Inliners

DKK 2.399,-
Zoom
Vælg sko størrelse 

Beskrivelse

V02 90 Boa er den ultimative opgradering fra fitness kategorien af rulleskøjter. Designet med Vortech ventilationssystem, gør denne skøjte brug af et indviklet mønster af ventilationskanaler, for at minimere fugt i skøjten, hvilket er med til at holde den samlede vægt af skøjten ekstremt let. Boa lukkemekanisme tager K2's originale Softboot til et nyt niveau af komfort, og VorTech Cuffs og frames yder maksimal støtte under kraftoverførsel.

Bemærk: Boa-systemet har en livstidsgaranti, hvis en teknisk fejl opstår, kan du udfylde skemaet her: Boa Garanti

Specifikationer

Hjuldiameter:
90mm
Frame-materiale:
Aluminium
Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Indbygget
Lukkemekanisme:
Powerstrap, Spænde, BOA
Kugleleje præcision:
ILQ-9
Hjul hårdhed:
83A
Frame-type:
Flat setup
Maks. hjuldiameter:
90mm
Støvlemateriale:
Textil, Mesh, Plast
Inderstøvle materiale:
Åndbar materiale
Cuff:
Høj ankelstøtte
Bremse:
Ja
Vægt:
1680g
Anbefalet til:
Træning skating

Anmeldelser

Super lækker model! jeg købte str 42 da det er min sko størrelse. Den var lige LIDT for lille for mig så jeg måtte desværre returnere den for et andet mærke. Derfor er mit råd at man bestiller den her i 1 nummer højere end ens sko størrelse.
Jimmy Winkel (Nysted)
09-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Dette er en skøyte som jeg ble kjempe fornøyd med. Jeg hadde ikke stått på rulleskøyter på ca. 12 år, å ble litt usikker om dette ble for avansert skøyte, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte en solid skøyte med litt større hjul. Her har man rom å vokse. Jeg har nå gått med dem i ca. 30 timer og over 40 mil, vært oppi en fart på 42 km/t og jeg har enda ikke falt på dem, de er knall stabile, ruller godt og har god komfort jevnt over. Eneste minuset er at jeg sliter med at de gnager enkelte plasser etter 2-3 mils økter, som derfor gjør det vanskelig å holde på noe særlig lenger om gangen(mistenker det er pga enkelte sømmer i skoen). Jeg kjøpte størrelse 42 som også er samme størrelse jeg bruker i sko, kjempe bra passform. Vist du er i tvil om du skal begynne med en "lettere skøyte med mindre hjul" eller disse, så for all del velg disse vist du har råd.
Thomas K. (Tananger)
12-08-2015
Bedømmelse: 4 ud af 5!
hi there, I had a small problem with the middle lock but now it works properly. Very comfortable.
XABIER GOMEZ SEDANO (Bilbao)
18-11-2015
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vi er e-mærket