Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Bond LX Inliners

(31)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Fila Bond LX er et par inliners til mænd, og de er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udforske sporten. Hvis du kan lide at træne samtidig med, at du transporterer dig selv fra A til B, er disse inliners et optimalt valg. På disse Fila inliners finder du en blød støvle. Den bløde konstruktion sikrer et behageligt fit. Fila Bond LX følger normal skostørrelse. Vælg gerne samme størrelse som dine normale sko. Disse rulleskøjter passer dig, hvis du har lidt brede fødder.

  • En high-cut cuff giver maksimal ankelstøtte, så du får stabilitet og oplever mindre muskeltræthed
  • Frame i aluminium, der giver direkte kontrol og har lav vægt
  • Powerstrap til at holde hælen på plads og give ekstra kontrol uden at gå på kompromis med komforten
  • 84mm hjul med en hårdhed på 83A er en perfekt afrunding af dette setup
  • 'Built-in liner' betyder, at foringen er integreret i yderstøvlen, så den ikke kan glide rundt, hvilket resulterer i bedre komfort og mere direkte styring
  • Bremse medfølger

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Specifikationer

Hjuldiameter:
84mm
Frame-materiale:
Aluminium
Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Indbygget
Lukkemekanisme:
Snøre, Powerstrap, Spænde
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Hjul hårdhed:
83A
Hjulbolt:
Unbrako
Frame-type:
Flat setup
Hjulbase:
264mm
Støvlemateriale:
Mesh, Plast
Inderstøvle materiale:
Ikke angivet
Cuff:
Høj ankelstøtte
Bremse:
Ja, Inkluderet (valgfri)
Vægt:
1460g
Vis alle

anmeldelser   (31)

Super fine rulleskøjter til en nybegynder som mig. De sidder godt til fødderne, og størrelsen svarer fint til forventningen. Et udmærket køb.
Tina Wrøbel
08-03-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Gode til prisen:-)
Hanne Sørensen (Skødstrup)
19-02-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Er meget glad for mine skøjter, som nu har tjent mig inde og ude i 1,5år. Kun hjulene er skiftet. Man skal dog passe på ikke at stramme oversteoppen for meget, så ødelægger man stropringens fæstning.
Henrik Mfinanga Lund (Næstved)
04-01-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
God begynder skøjte sidder godt og ruller god
Mia Stegmann (Næstved)
10-10-2013
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Super god støvle, der har en fin pasform også til brede fødder. Bruger 43-43,5 normalt og købte 44. Sidder perfekt. Har løbet 12 km på første tur uden problemer (andet end ondt i benene). End sand fornøjelse at løbe på også op ad bakke, da skøjten ikke vejer så meget.
Jesper Sagild (Hørsholm)
04-09-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
en fremragende skøjte, må jeg indrømme, det ruller der-ud-af, selv efter en meget lang pause, og super service fra Skatepro, og leveringen osse superb. kan varmt anbefalde Fila, og ikke mindste ´Skatepro, keep up the good work guys :D
Søren Thomsen (Aalborg)
07-06-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Siden det er vinter har jeg kun fått testet skøytene kjapt innendørs, og jeg er godt fornøyd! Bruker normalt sett str 44-45, så bestilte skøytene i str 45.5 og de passet fint. Kunne gjerne gått med str 45 også. Skøytene virker veldig solide. Disse skøytene er veldig mye for pengene!
Ole F. (Fyllingsdalen)
15-09-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Veldig bra!
Gediminas Stanys (Eidsvoll)
03-06-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Kjempegod skøyte. Lav støvel som gir god bevegelsesfriheit og nok støtte til allsidig bruk. Dei er ikkje små i størrelsen så eg vil ikkje anbefale å legge på eit halvt nr. ekstra for sikkerhets skuld.
Vegard Aksnes (Ulsteinvik)
14-06-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
God service, rask levering,ingen skjulte kostnader Jeg er veldig fornøyd med disse skøytene.
andreas suhr (Alta)
11-06-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Har varit på semester, fick sms från mitt lokala postkontor ang att dessa ankommit. Jag var laddad som fan, kom hem på fredagen, hämtade ut dessa igår på lördagen men den var ingen bra syn. De som ankom var inte nya utan var brukta. Vet inte vad som skett här men det verkar som om skatepro inte trodde att detta skulle märkas kanske men dessa är säkert ett par som någon annan sänt in till skatepro och som dem sen skickat vidare, till MIG. Detta är såklart riktigt jäkla dåligt och jag kommer nu gå till min lokala förhandlare här och betalar gärna 400-500 spänn mer för ett par NYA OBRUKTA. Så tyvätt skatepro, har hört bra om er men detta var faktiskt illa, riktigt illa, fel storlek, eventuelt fel hjälm, det kan hända, men att skicka ett par brukta och tror att detta inte skulel märkas är bara så illa.
Andreas Miezans (Oslo)
09-06-2013
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Vi forstår din frustrasjon når du mottok en brukt vare, men hadde bestilt noe nytt! Vi kan ikke si så mye annet enn at vi har gjort en feil og sendte feil boks av til deg, vi beklager meget! Men det var ingen af os som gjorde det af ondskab :)
Vi kan ikke se at det var noe galt med hjelm?
Vi håber du får en god sommer alligevel på din skates!
/Milena
God service, rask levering,ingen skjulte kostnader Meget gode skøyter.Anbefales
Jon nilsen (Oslo)
27-05-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Utrolig bra! Jeg er veldig fornøyd med disse skøytene.
Roland Van (Hundvåg)
14-05-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Meget god service og rask levering. Hadde skøytene innen et par dager!! Har testet de, og jeg er meget fornøyd med disse skøytene. De ruller bra!!
Mats Hattevig (Moss)
20-03-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 31 anmeldelser
SkatePro