Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu
K2

VO2 Max 90 BOA Sort/Hvid Inliners

(9)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

K2 VO2 Max 90 Sort/Hvid er et par inliners til mænd, og de er designet til de bedste præstationer. De er et oplagt valg til udendørs aktiviteter, træning og transport. På disse K2 inliners finder du en blød støvle. Den bløde konstruktion sikrer et behageligt fit. K2 VO2 Max 90 Sort/Hvid er små i størrelsen. Vælg gerne en størrelse større end din normale skostørrelse.

  • En high-cut cuff giver maksimal ankelstøtte, så du får stabilitet og oplever mindre muskeltræthed
  • Frame i aluminium, der giver direkte kontrol og har lav vægt
  • Powerstrap til at holde hælen på plads og give ekstra kontrol uden at gå på kompromis med komforten
  • 90mm hjul med en hårdhed på 83A er en perfekt afrunding af dette setup
  • 'Built-in liner' betyder, at foringen er integreret i yderstøvlen, så den ikke kan glide rundt, hvilket resulterer i bedre komfort og mere direkte styring
  • Inderstøvlen er lavet af åndbar mesh, så dine fødder kan komme af med varmen
  • Bremse medfølger

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Kompatible dele

Find produkter, som er kompatible med K2 VO2 Max 90 BOA Sort/Hvid Inliners:

Kompatible dele

Specifikationer

Hjuldiameter:
90mm
Frame-materiale:
Aluminium
Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Indbygget
Lukkemekanisme:
Powerstrap, Spænde, BOA
Kugleleje præcision:
ILQ-9
Hjul hårdhed:
83A
Hjulbolt:
Unbrako
Frame-type:
Flat setup
Maks. hjuldiameter:
90mm
Støvlemateriale:
Textil, Mesh, Plast
Inderstøvle materiale:
Åndbart mesh
Cuff:
Høj ankelstøtte
Bremse:
Ja
Vægt:
1680g

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (9)

Rigtig god pasform. Også god til brede fødder
Kim Ochwat (Bjert)
01-04-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Meget god kundeservice vil jeg starte med at sige. Da jeg fik skøjterne ind gennem døren klemte de lidt omkring hælen og jeg overvejede at aflevere dem. Besluttede mig så for at lige prøve nogle andre i andre butikker og fandt ud af at ingen sad bedre på foden end disse. Nu, efter jeg har brugt dem nogle gange, er jeg kommet frem til, at de er intet mindre end helt fantastiske. De sidder SUPER godt (skulle lige køres til, som kun blev til ca. 1 km). Har kørt nogle lange ture nu og de er bare super gode. Ventilationssystemet er fantastisk. Og så kommer man ikke udenom at rose BOA systemet til skyerne. Det er let og godt på alle måder. Tager nogle sekunder at tage skøjterne af og på og strammer støvlen perfekt om min fod. Jeg har dog kun erfaringer fra K2 radicals 100 og så andre billige skøjter fra legetøjsforretninger. Man kan mærke de mindre hjul end K2 radicals 100 mm, men de kører næsten lige så hurtigt og er meget lettere at manøvre med inde i kbh.
Ragnar Klein Olsen (Vanløse)
22-03-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
K2 V02 Max 90 BOA er min tredje rulleskøjte på 13 år, og den er klart den bedste. Den sidder bedre på foden end de forrige par -- i dag har jeg rullet med den syv timer i træk uden at mine fødder har været generet. BOA-systemet spænder skøjten effektivt om foden og er i sin enkelthed en fryd at anvende. Skøjten er hurtig at få på og endnu hurtigere at få af.
Tommy Avlastenok (København NV.)
28-09-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Helt utrolig gode å ha på føttene. Min datter på 8 med 36 i sko kastet seg også over dem, og har brukt dem en god del. Boa-strammingen gjorde at til og med hun kunne bruke de greit. Rask service fra SkatePro er kjempehyggelig.
Lars Eirik Sivesind (Sandefjord)
11-03-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
En skøyte som er gjennomført bra fra A-Å. Sitter godt på foten, ruller fantastisk godt og den er fin å se på, samt at den er luftig for foten.
Martin Kollstad (Porsgrunn)
01-07-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Skon i sig är enormt skön. snörningen är väldigt fiffig, första skon jag köper och behåller på nära nog 5 år. Stabiliteten går absolut inte att klaga på och verkar ha riktigt bra kvalitet i hållfastheten. Hjulen och kullagren går ju alltid att byta ut men även de är riktigt bra. kullagren är jag lite fundersam över fortfarande, bara fått in cirka 6 mil i dem än men de rullade otroligt bra första dagen men runt 10% sämre fart andra gången jag provade. en hastighetsminskning från nästan 24km/h till 21.5km/h på samma sträcka. annars kan jag bara säga, tänker du köpa ny sko - Köp den här! Bästa jag provat på väldigt länge!
Joakim Kindholm (Åtvidaberg)
22-08-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Helt klart den bästa jag åkt på...suverän på alla sätt..bra speed och stabil i höga farter..
per-arne berg (karlskrona)
11-08-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Helnöjd! Superskön sko, bra hjul och skena samt en helt fenomenal snörning.
Tobias Hedenström (Karlstad)
17-05-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 9 anmeldelser
SkatePro