MENU
×

Seba FR1 80 Signature Sort Freeskates

DKK 2.099,-
Seba skates
Zoom
Vælg sko størrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

God freeskate med lækre detaljer der kan bruges af de fleste. God stram pasform, kraftig plastik støvle samt 4 positions Justerbar ankel støtte. Seba double strap + FK Alu. spænde samt micro click spænde.
Seba R1 Alu. klinge klinge for optimal kontrol og kraftoverførsel samt 80mm Seba Si hjul og Titanium kuglelejer. Sebas FR1 adskiller sig fra FR2 ved at man kan placere klingen i 3 forskellige postioner. Derudover har den et top-metalspænde og en optimeret indersål.

Specifikationer

Hjuldiameter:
80mm
Hjul hårdhed:
84A
Hjulbase:
243mm
Støvle/Skal type:
Hård
Frame-materiale:
Aluminium
Inderstøvle detaljer:
Aftagelig, Stød absorbering
Lukkemekanisme:
Snøre, Spænde, Mikro-justerings spænde
Frame-type:
Flat setup
Maks. hjuldiameter:
84mm
Støvlemateriale:
Plast
Cuff:
Høj ankelstøtte, Justerbar
Bremse:
Ingen
Vægt:
1680g
 

Anmeldelser

Bestilte først en k2 skate som desværre var lidt for lille og smal i pas størrelsen. Returnerede den skate for at købe Seba FR1 80 og jeg har ikke fortrudt ét milisekund. super lækker skate der ser alt for nice ud, jeg er klart positiv overrasket. den medfølgende sål var dog lidt for høj ved fodens svang, men var super nem at bytte ud og jeg bestilte 1 størrelse over min sko størrelse hvilket kan anbefales. Genial skate som er et must have i ens samling! fik dem iøvrigt dagen efter jeg bestilte, vanvittig god kundeservice.
Jimmy Winkel (Nysted)
09-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fikk disse skøytene i posten dagen etter jeg hadde bestilt, så det var utrolig rask leveringstid! Har vært ute og testet dem nå i et par timers tid, og førsteinntrykket er veldig bra. Skøytene virker stive og solide samtidig som de er veldig smidige. Tidligere har jeg kjørt på vanlige inlines med 90mm hjul, å kan derfor si at det var en ny opplevelse å kjøre freeskates med 80mm hjul og uten brems. Slalomkjøring ble en lek med disse. Skøytene føltes også veldig stødige etter jeg prøvde noen små hopp med enkle triks som f.eks. 180. Størrelsen 44 passet perfekt, å jeg bruker 43 i vanlig skostørrelse. Det eneste jeg syns var litt negativt var at jeg syns de ble nesten litt for stive. Men det er nok muligens fordi jeg ikke er vandt til freeskates enda + at skøytene er helt nye. De blir sikkert litt mykere etter man har fått kjørt dem en del. Alt i alt.. veldig fornøyd både med service, levering og skøytene :)
Mats Sletvold (Frogner)
23-07-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket