Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

FR1 80 Signature Sort Freeskates

(4)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Seba FR1 80 Signature Sort er et par freeskates, og de byder på en god sammenhæng mellem performance og pris. Hvis du leder efter et par adrætte og manøvredygtige rulleskøjter til slalom og urban freeskating, er dette par muligvis præcis det, du leder efter. Disse Seba freeskates er udstyret med en hård støvle i høj kvalitet. Så hvis kraftoverførsel og støtte er vigtigt for dig, har du her et par rulleskøjter, der leverer det du søger.

  • En high-cut cuff giver maksimal ankelstøtte, så du får stabilitet og oplever mindre muskeltræthed
  • Frame i aluminium, der giver direkte kontrol og har lav vægt
  • Det flade setup med hjul af samme størrelse giver en lækker, stabil base
  • 80mm hjul med en hårdhed på 84A giver et godt vejgreb og en god kontrol
  • Udtagelige liners der er stødabsorberende
  • Rulleskøjterne leveres uden bremse, så de er klar til de mere avancerede skatere, der ikke har behov for en bremse

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Kompatible dele

Find produkter, som er kompatible med Seba FR1 80 Signature Sort Freeskates:

Kompatible dele

Specifikationer

Hjuldiameter:
80mm
Hjul hårdhed:
84A
Hjulbase:
243mm
Støvle/Skal type:
Hård
Frame-materiale:
Aluminium
Inderstøvle detaljer:
Aftagelig, Stød absorbering
Lukkemekanisme:
Snøre, Spænde, Mikro-justerings spænde
Frame-type:
Flat setup
Maks. hjuldiameter:
84mm
Støvlemateriale:
Plast
Cuff:
Høj ankelstøtte, Justerbar
Bremse:
Ingen
Vægt:
1680g

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (4)

Bestilte først en k2 skate som desværre var lidt for lille og smal i pas størrelsen. Returnerede den skate for at købe Seba FR1 80 og jeg har ikke fortrudt ét milisekund. super lækker skate der ser alt for nice ud, jeg er klart positiv overrasket. den medfølgende sål var dog lidt for høj ved fodens svang, men var super nem at bytte ud og jeg bestilte 1 størrelse over min sko størrelse hvilket kan anbefales. Genial skate som er et must have i ens samling! fik dem iøvrigt dagen efter jeg bestilte, vanvittig god kundeservice.
Jimmy Winkel (Nysted)
09-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fikk disse skøytene i posten dagen etter jeg hadde bestilt, så det var utrolig rask leveringstid! Har vært ute og testet dem nå i et par timers tid, og førsteinntrykket er veldig bra. Skøytene virker stive og solide samtidig som de er veldig smidige. Tidligere har jeg kjørt på vanlige inlines med 90mm hjul, å kan derfor si at det var en ny opplevelse å kjøre freeskates med 80mm hjul og uten brems. Slalomkjøring ble en lek med disse. Skøytene føltes også veldig stødige etter jeg prøvde noen små hopp med enkle triks som f.eks. 180. Størrelsen 44 passet perfekt, å jeg bruker 43 i vanlig skostørrelse. Det eneste jeg syns var litt negativt var at jeg syns de ble nesten litt for stive. Men det er nok muligens fordi jeg ikke er vandt til freeskates enda + at skøytene er helt nye. De blir sikkert litt mykere etter man har fått kjørt dem en del. Alt i alt.. veldig fornøyd både med service, levering og skøytene :)
Mats Sletvold (Frogner)
23-07-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 4 anmeldelser
SkatePro