×
Menu

Dragon Formula V4 Skateboard Hjul 4-Pak

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Fri fragt over 599 kr
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Se også

Køb i pakke

Beskrivelse

Powell Peralta Skateboards er et kendt navn i skateboardverdenen, kendt for deres enestående håndværk og urokkelige dedikation til at skubbe grænser.

Dragon Formula V4 Skateboard Wheels, som er et godt eksempel på deres engagement i kvalitet, er et must-have for ridere. Disse hjul er konstrueret af førsteklasses urethan, der giver en optimal blanding af holdbarhed og ydeevne.

Med en hårdhedsgrad på 93A er disse hjul ideelle til både street- og parkskateboarding og skaber en perfekt balance mellem glathed og kontrol. Slip dine evner løs, når du let tackler forskellige terræner, fra ujævnt fortov til glat beton.

Dette sæt leveres komplet med fire hjul, hvilket giver en holistisk opgradering af dit skateboard. Med Powell Peraltas sans for detaljer sikrer disse hjul en jævn og responsiv kørsel, hvilket forbedrer din samlede skateroplevelse.

Omfavn arven og håndværket, der følger med Powell Peralta Skateboards, og frigør dit fulde potentiale på fire hjul. Dragon Formula V4 Skateboard Wheels venter på dig, klar til at antænde din skaterrejse til større højder.

Specifikationer

Hjuldiameter:
54mm
Hjulbredde:
34mm
Kuglelejer:
Ikke inkluderet
Hjul hårdhed:
93A
Hjulmateriale:
Premium Urethane
Hjul per pakke:
4
Spacers:
Ikke inkluderet

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro