Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Basalt Tesseract Longboard Deck

(4)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Ud fra den erfaring som Loaded har i forhold til produktion af deres lækre dancer boards, er det tydeligt, at de bare har helt styr på det med dette Basalt Tesseract longboard deck. Mulighed for at lege med forskellige truck setups på et deck, som er bæredygtigt, letvægt, dæmper fantastisk og som er super freestyle-venligt.

Den funktionelle form giver et godt greb til begge fødder, hvilket hjælper dig med at slide boardet rundt. Dette kombineret med kicktails i begge ender giver et board, som er fantastisk til det meste.

Materialerne som er brugt er bambus og basalt fibre, hvilket skaber en god balance mellem flex og pop. Det gør decket dynamisk, samtidig med at det hjælper på at absorbere slag og stress, hvilket gør, at skaderne ikke spreder sig til resten af boardet, som man i større stil ser med et deck af ahorn.

Specifikationer

Akselafstand:
25" (63.5cm)
Deck længde:
39" (99.1cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck materiale:
Bambus, 2-ply
Additional materials:
Basalt Fiber, Kork
Vægt:
2000g
Deck specificationer:
Dobbel kick-tail, Hjul fordybninger
Griptape:
Pre-gripped
Riding Style:
Freestyle, Freeride, Dancing, Cruise, Carving

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (4)

Great board, about what I expected. The reason I’m writing this review is the service though. I like in the USA and tried to avoid overseas companies because of shipping time/ cost and potential of damage. The shipping was just as cheap as any us place and came in in about a week. Also this place actually shipped me a product! Amazing isn’t it.
Adam w. (Grosse Pointe)
01-09-2020
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 4 anmeldelser
SkatePro