×
Menu

X Naruto Kakashi Skateboard Deck

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Fri fragt over 599 kr
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Se også

Køb i pakke

Beskrivelse

Hydroponic X Naruto Kakashi Skateboard Deck er et must-have for enhver fan af den populære anime-serie. Dette deck af høj kvalitet er lavet af 7-lags hard rock maple, hvilket gør det stærkt og holdbart. Det måler 20,6 cm (8,125") i bredden og 80 cm (31,5") i længden med en akselafstand på 35,6 cm (14"), hvilket giver en stabil og behagelig tur.

Dækket har et unikt design, der er inspireret af figuren Kakashi Hatake fra Naruto, hvilket gør det til en markant del af enhver samling. Det slående kunstværk vil helt sikkert vække opsigt og sætte gang i samtaler, uanset hvor du går. Deckets høje konkavitet giver bedre kontrol og forbedret reaktionsevne, hvilket gør det velegnet til både begyndere og erfarne skatere.

Uanset om du er på gaden, på rampen eller i skateparken, er Hydroponic X Naruto Kakashi Skateboard Deck det perfekte valg for enhver skater, der er på udkig efter et højtydende deck med et strejf af anime-stil. Gå ikke glip af dette exceptionelle stykke, og tilføj det til din samling i dag!

Specifikationer

Deck bredde:
8.125" (20.6cm)
Deck længde:
31.5" (80cm)
Akselafstand:
14" (35.6cm)
Deck materiale:
Hard Rock Ahorn, 7-ply
Konkav:
Høj

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro