Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Evo 5 in 1 Løbehjul Børn

(68)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Evo 5 i 1 børne løbehjul er specielt designet til yngre brugere, og udvikler sig som barnet udvikler sig. Den er ideel til at give balance og forbedre læringsevner hos børn i alderen 1-6 år.

Evo 5 i 1 vandt ToyAward 2016 primært på grund af, hvor nemt den er at bruge, den høje kvalitet og det innovative design.

Når barnet er 12 måneder gammel, fungerer 5 i 1 som en trehjulet cykel uden pedaler (løbecykel). Når barnet er klar til det næste skridt i læringsprocessen, kan styret sættes på scooteren for at omdanne det til en kæphest.

I en alder af 24 måneder, kan du fjerne sædet, så barnet prøver følelsen af at rulle på hjul, mens han/hun bruger styret. For at brugeren føler sig sikker og ikke mister balancen, er der to forhjul og en aftagelig fodstøtte til rådighed. Det har også en medhjælpende styringsfunktion, som kan aktiveres ved at trykke på sikkerhedsknappen, hvilket hjælper barnet med at lære at vende og dreje ordentligt. Styret kan justeres til tre forskellige højdeniveauer.

Mål:

Løbehjuls indstilling:

Bar højde: 62,5 - 77,5cm
Længde - Hjul-til-Hjul: 55cm
Vægt: 2,46kg
Max brugervægt: 50kg

Løbecykel indstilling:

Bar højde: 42cm
Siddehøjde: 28cm
Længde - Hjul-til-bar: 57cm
Vægt: 3,36kg
Max brugervægt: 20kg

Klapvogn indstilling:

Bar højde: 82 - 97cm
Siddehøjde: 28cm
Længde - Bar-til-bar: 62cm
Vægt: 3,84 kg
Max brugervægt: 20kg

Vis alle

anmeldelser   (68)

Købt i julegave til en 19 mdr. gammel pige - KÆMPE hit!!! Storebror på 5 år synes også at den er fed 😁
K. Lorentsen
02-01-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi har været rigtig godt tilfreds med SkatePro. Hele vejen fra start til slut, har vi kunnet følge varen. En globber er alletiders.
Henny Lund Krogh
02-01-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Virkelig fint løbehjul/ gåvogn. Har købt det til mit barnebarn. Stabilt og let. Et stort hit. 👍👍
Vivi mains
04-07-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Alletiders, modtaget med glæde af bruger
Linda K.
10-06-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Dreng på 1 år fandt i løbet af 10 meter ud af, hvor han skulle holde ved (styret), at han både kunne bruge benene som på en løbecykel, at han kunne sætte benene op til hvil. At han kunne læne sig frem - og tilbage og derved påvirke "farten" - barnet og forældre så ud til at have det sjovt. Og min faglige vurdering som pædagog må give fem stjerner.
Birthe F. N. (Grindsted)
05-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super fint løbehjul. Købt til 2,5 årig som legetøj og transportmiddel, ved siden af lillebrors klapvogn, på årets sommerferie i USA. Den middelmådige karakter skyldes at sædet ikke kunne monteres uden brug af skruetrækker og boremaskine - producenten havde ikke lavet hul i den blå plast der dækker selve rammen. Derfor måtte denne afmonteres og et hul bores i plasten så den store "hånd" skrue kunne nå møtrikken monteret i rammen. Sæddet fungere super for os, det var nemt at skille ad og smide sammen med klapvogn på flyveren. På gaden vender folk hovedet for at studere løsningen og knægten er vild med den. MEN her efter 2 dages brug oplever vi at sædet begynder at være løst, "hånd" skruen er i bund og kan derfor ikke strammes yderligere. Er spændt på hvor længe det holder! Ellers må knægten nøjes med at bruge det som løbehjul.
Henrik Hedegaard (Kolding)
30-07-2016
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hvor er det dejligt at høre at løbehjulet kunne bringe lidt ekstra glæde på jeres ferie til USA. Vi er dog kede af at høre at monteringen har voldt besvær og at I har været nødsaget til selv modificere produktet. Generelt er det meget vigtigt at man kontakter os når man modtager et produkt som er defekt eller ikke fungere som beskrevet, da fysisk modificering af et produkt kan påvirke en evt. reklamation. Vi vil dog fortsat meget gerne se på sagen for jer, så I må meget gerne sende os en beskrivelse af oplevelsen med produktet, samt nogle billeder, så vi kan få syn for sagen. Billederne kan sendes til email@skatepro.dk, husk også at oplyse jeres ordre nummer ved henvendelsen.
/Mads
Tross bestilling midt i påska, så var leveringen lynkjapp! Sparkesykkelen var en knallsuksess for en superfornøyd 2-åring. Overraskende lett å manøvrere for vi som foreldre, samtidig som han allerede etter bare et par dagers bruk, er blitt en racer på den på egenhånd. Ordentlig solid og kjempefin farge! Verdt hver eneste krone og turene er blitt som en lek!
Trine Lunden-Pedersen (Vennesla)
07-04-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Ekstremt rask levering! Kom dagen etter at vi bestilte og vi kunne ikke vært mer fornøyde :)
Linn Røgler (Asker)
06-09-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
God service og rask levering
Jasmin Røgler (Lierstranda)
08-05-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi kjøpte denne i 1-årsgave til jenten vår, og hun ble glad i den fra første stund. Den er litt for stor til at hun klarer å ha beina nedi bakken, men trivdes godt med å trilles rundt på den. Hun kan også bruke den som støtte når hun øver seg på å gå. Denne kommer hun til å ha stor glede av i mange år fremover!
Malene Rustad Berntsen (Heimdal)
19-08-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Saw these on the website after searching for a nice present for our twin boy godsons! Immediately loved how they should suit the boys for a couple of years! They arrived quickly and well packaged and the parents of the boys were very excited to open them! Really happy with the product and hopefully these will be the boys favourite toys for a couple of years to come! :)
A. Neill (Dublin)
03-01-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
We bought this type scooter because of the adult steering option and the fact that it will grow with her. It was simple to put together. It’s light enough to carry about. She loves it. It’s very sturdy and is giving her great confidence. Would definitely recommend this. I love the fact that I don’t have to bend over to push her on it!
Ros Norman (Dripsey, Co Cork)
13-08-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Lätt att montera och fungerar jättebra!
Malin Torstensson (Bredared)
27-08-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Jättefin och känns rejäl!
Christina Gardahl (Vallberga)
14-02-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 68 anmeldelser
SkatePro