MENU
×
Tilbage |

Lucky Evo Trick Løbehjul Deck

DKK 1.199,-
Lucky løbehjul
Zoom
Vælg farve 
Sort
Blankpoleret
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Luckys Evo deck er toppen af poppen. Det er fra deres Deep Roots kollektion og er blevet produceret i samarbejde med Luckys teamkørere i relation til det tekniske. Den psykadeliske grafik på bunden er lavet af kunstneren Shogo Ota fra Tireman Studios.

Decket er en robust og perfekt afbalanceret street-maskine. Det har en fodlås og temmelig dyb konkav på 4° for optimal kontrol. Den flade bund og siderne giver en bred og stabil base til grinds. Evo decket er let og produceret med henblik på maksimal strukturel styrke, så det kan holde til alle de prygl en pro-kører kan give det ved streetkørsel.

Den sorte version er en speciel Blake Bailor signaturudgave.

Bemærk: Dette løbehjulsdeck har afdæknings plader forrest og bagerst på decket for ikke at få ting til at falde ind i decket. Disse plader kan let flække, men har ingen effekt på holdbarheden, eller hvilke tricks man kan lave.

Specifikationer

Deck bredde:
11.3cm (4.45")
Deck længde:
53.3cm (21")
Hjuldiameter:
100mm, 110mm
Hjul nav bredde:
24mm
Vægt:
1400g
Materiale:
Aluminium 6061
Materiale styrke kvalitet:
T6
Deck design:
One-piece
Konkav:
Headtube vinkel:
82.5°
Headtube længde:
116mm
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Deck spacers:
Inkluderet
Bremse type:
Flex Fender
Bremse:
Inkluderet
Bremse monteringsbolt:
Inkluderet
Aksel diameter:
8mm
 

Anmeldelser

Lucky scooters har i år udgivet en hel del nye komplette løbehjul under “Deep Roots” serien, blandt andet en genfødsel af Evo. Evo decket var oprindeligt et two-piece deck (To delt deck, ligesom de gamle Proto decks) men er nu kommet i ét stykke. Decket er firkantet neden under så man har optimal balance under grinds, hvilket også gør behovet for pegs mindre. Decket er med sine 1400g i den lidt tungere ende af skalaen men det er godt fordelt på deckets 53,3 cm lange og 11,3 bredde flade. Decket kan bruges med 100-120 mm hjul. Decket koster omkring 1.250 kr. så det er lidt dyrere end de fleste decks. Jeg kører selv med det sorte Evo deck (Blake Bailors signature) og syntes alt i alt det er et godt, stabilt og holdbart deck som kan anbefales til de fleste øvede riders, dog ikke til nybegyndere da det kan føles stort, klodset og tungt.
Patrick L.R. Jönsson
08-04-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fantastic
Andrew Mcgregor (Longniddry)
17-11-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket