×
Menu

Stage I Selects i.Shack Trick Løbehjul Deck

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Se også

Køb i pakke

Beskrivelse

Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck er et dæk af høj kvalitet designet til øvede og avancerede kørere. Det er lavet af aluminium i 6000-serien, som er varmebehandlet til T6 for øget styrke og holdbarhed. Dækket har en box-cut dropout-form og en 84 graders headtube-vinkel, hvilket gør det ideelt til tekniske tricks og grinds. Decket leveres også med en flex fender brake, som giver fremragende bremsekraft og beskytter dækket mod skader.

Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck fås i en række forskellige størrelser, så det passer til forskellige kørere. Dækket på 22" er perfekt til ryttere, der lige er startet, mens dækket på 24" er ideelt til mere erfarne ryttere. Dækket fås også i en række forskellige farver, så du kan finde det, der passer perfekt til din stil.

Hvis du er på udkig efter et professionelt løbehjulsdæk i høj kvalitet, som vil tage din kørsel til det næste niveau, er Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck et godt valg. Det er lavet af holdbare materialer, har et stilfuldt design og leveres med en række funktioner, der hjælper dig med at forbedre din kørsel.

Specifikationer

Deck bredde:
15.7cm (6.2")
Deck længde:
56cm (22")
Hjuldiameter:
110mm
Hjul nav bredde:
24mm
Vægt:
1892g
Materiale:
Aluminium 6000 Series
Materiale Behandlingskvalitet:
T6
Dropout Form:
Box-cut
Headtube vinkel:
84°
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Bremse type:
Flex Fender
Bremse/Fender:
Inkluderet
Aksel diameter:
8mm
Griptape:
Ikke inkluderet

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro