Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

2.0 PB Freeskates

(5)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Xsjado 2.0 PB er et par aggressive rulleskøjter, og de er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udforske sporten. Hvis du elsker at grinde og lave tricks i skateparkerne og på gaden, er disse rulleskøjter et idéelt valg for dig. På disse Xsjado aggressive rulleskøjter finder du en hård støvle. Så hvis kraftoverførsel og støtte er vigtigt for dig, har du her et par rulleskøjter, der leverer det du søger.

  • En high-cut cuff giver maksimal ankelstøtte, så du får stabilitet og oplever mindre muskeltræthed
  • Det flade setup med hjul af samme størrelse giver en lækker, stabil base
  • 76mm hjul med en hårdhed på 78A/85A og en bred profil til hurtig acceleration og sikker landing af dine tricks
  • UFS (Universal Frame System) er et monteringssystem, der giver masser af muligheder i forhold til at variere dit setup, og sammensætte forskellige frames og støvler

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Specifikationer

Hjuldiameter:
76mm
Frame-type:
Flat setup
Støvle/Skal type:
Hård
Lukkemekanisme:
Mikro-justerings spænde, Velcro
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Frame-materiale:
Plast
Støvlemateriale:
Mesh, Plast
Cuff:
Høj ankelstøtte
Montering:
UFS
Soulplate:
One-piece
Backslide plate:
Indbygget
Vis alle

anmeldelser   (5)

De er super nice. jeg var lidt skeptisk før jeg købte dem, jeg købte dem i 42.7 og bruger normalt 42.5 i sko - så jeg var usikker på hvor godt de ville passe. jeg må sige til min store fornøjelse så passer de perfekt, på alle de sko jeg har. jeg var nødt til at rykke dem til den største størrelse og flytte stropperne helt ud - men slut resultatet blev perfektion. jeg kan klart anbefale dem - jeg vil primært bruge mine til transport og lidt "leg" - jeg har andre mærker til cruising og fitness :). køb køb køb, perfekt koncept med powerblading, rammer lige min niche!
Jimmy Winkel (Nysted)
15-02-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Inlines är super sköna snabba lätta att mecka med. -för skenan om man vill grinda frontside får inget Gräp. Paketet kom inom 48 timmar. Grymt företag!!
Patrik A. R. (Malmö)
19-09-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 5 anmeldelser
SkatePro