×
Menu
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Vi præsenterer YOW x Pyzel Shadow Surfskate: Oplev spændingen ved at surfe på land!

Løft din surftræning, og oplev den autentiske surfingfornemmelse på fast grund med den enestående YOW x Pyzel Shadow Surfskate. Denne komplette surfskate kombinerer ekspertisen fra Your Own Wave Surfskates og den legendariske surfboard-shaper, Pyzel, for at levere en uovertruffen carving-oplevelse.

YOW x Pyzel Shadow er konstrueret af ahorn af høj kvalitet og har en enestående holdbarhed og fleksibilitet, der sikrer en jævn og responsiv tur. Med en længde på 85,1 cm og en bredde på 25 cm giver denne surfskate rigelig stabilitet og kontrol, samtidig med at den giver mulighed for dynamiske carving-manøvrer.

YOW x Pyzel Shadow er udstyret med en 17" (43,2 cm) akselafstand og tilbyder en optimal balance mellem stabilitet og manøvredygtighed, hvilket gør den perfekt til både begyndere og erfarne surfskate-entusiaster. Længderne på 5,43" nose og 6,73" tail giver den helt rigtige mængde kontrol og pop til carving og tricks.

Denne surfskate leveres komplet med 66 mm hjul, der leverer en glat og grippy tur, så du nemt kan carve og flyde. Den omvendte kingpin og de reversible hanger trucks giver exceptionelle carving-evner, så du kan efterligne følelsen af at surfe på bølger.

Specifikationer

Deck materiale:
Ahorn
Akselafstand:
17" (43.2cm)
Nose Længde:
5.43"
Tail Længde:
6.73"
Deck længde:
33.5" (85.1cm)
Deck bredde:
9.85" (25cm)
Deck specificationer:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro