×
Menu
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Oplev YOW Waikiki Classic Series Surfskate, den perfekte kombination af stil og ydeevne. Denne komplette surfskate fra Your Own Wave Surfskates giver en uovertruffen surfoplevelse på land.

Waikiki Classic Series Surfskate har et imponerende ahorndæk, der giver både holdbarhed og fleksibilitet for en forbedret rideoplevelse. Med en generøs dæklængde på 40 tommer og en bredde på 10 tommer giver denne surfskate rigelig plads og stabilitet. Akselafstanden på 26 tommer øger stabiliteten og gør det nemmere at lave jævne carvings.

YOW Waikiki Classic Series Surfskate er udstyret med 66 mm hjul, der sikrer et jævnt rul og fremragende trækkraft, så du nemt kan tackle ethvert terræn. De omvendte kingpin-trucks kombineret med et standardophæng og carving-funktioner giver exceptionel respons og kontrol, så du kan efterligne fornemmelsen af at surfe på bølger.

Denne surfskate er designet med en kicktail, der giver ekstra alsidighed, så du nemt kan udføre forskellige tricks og manøvrer. Uanset om du er en erfaren surfer, der vil træne uden for sæsonen, eller en entusiast, der længes efter bølgerne, er YOW Waikiki Classic Series Surfskate den ultimative surfskate til carving, cruising og udforskning af surfskatingens verden.

Specifikationer

Deck materiale:
Ahorn
Akselafstand:
26" (66cm)
Nose Længde:
4.23"
Tail Længde:
5"
Deck længde:
40" (101.6cm)
Deck bredde:
10" (25.5cm)
Deck specificationer:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro