Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

DPS Nina 99 Foundation Freeride Ski

Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

DPS har lanceret Nina, et par freeride ski bygget specifikt til kvindelige skiløbere. Nina skiene er lavet med en 99mm taljebredde, hvilket gør dem til et par middelstørrelses ski i Alchemist freeride serie til kvinder.De er pålidelige og giver et kraftfuldt respons.

De er det essentielle par ski, der kan bruges til alle typer sne. De har en perfekt bredde til at flyde, og rocker formen gør det nemt og ubesværet at svinge i dyb sne. Formen på skiene er hele mindsettet bag Paddle Tech løsningen fra DPS. Det betyder, at den tilspidsede form, sidecut of flexmønstret alt sammen er designet til at give disse ski for de bedste freeride egenskaber.

Disse Nina ski er lavet med Foundation konstruktionen. Foundation konstruktionen består af et miks af carbon, bambus, poppel og glasfiber. Kernen af bambus og poppel er dækket på toppen og bunden af tråde af carbon og triaxail glasfiber, som giver en god blanding af kraft og dæmpning -perfekt til at takle mange forskellige typer sne fra hardpack, crud og blød, dyb sne.

  • Beregnet til 60 % on-piste og 40 % off-piste.
  • Binding: Ikke inkluderet

Model specifikationer

ModelRadiusVægt - pr. par
158cm16m2390g
168cm17.5m2450g
176cm19m-

Specifikationer

Bredde:
123/99/113 mm
Talje:
99mm
Bedst til:
All Mountain, Freeride
Niveau:
Avanceret
Ydeevne:
40% on-piste - 60% off-piste
Core materiale:
Carbon, Bambus, Glasfiber, Poppel
Profil:
Tip og Tail Rocker
Binding:
Ikke inkluderet
Køn:
Kvinde
Vis alle

SkatePro