Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Experience 88 TI 18/19 Ski + NX 12 Dual Konect Binding

(4)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Experience 88 TI skiene er spot-on-ski. De er spot-on-ski, fordi at disse Rossignol ski vil passe til sådan en stor gruppe skielskere, der går efter både on-piste og off-piste skiløb.

Det alsidige DNA i disse all mountain ski er fra at lave progressive sidecuts, LCT teknologien, Air Tip VAS, sidevægge og netop den rette mængde taljebredde til at carve de præpararede pister og at flyde i den dybe sne.

LCT (Line Control Technology) er en implementeret linje i skienes kerne - et slags centrale sidevægge langs midten af skiene. Denne teknologi minimerer mod-flex, og neutraliserer de negative effekter for at forøge stabilitet og udmærket komfort når man tager svingene. Dette betyyder også, at det er meget mere forudsigeligt og præcist at initiere sving.

Air Tip VAS er en helt nu feature på Experience skiene - det er en letvægts tip konstruktion, der lette svingvægten og absorberer initialstødet. Dette sikrer god kontrol, stabilitet og fantastisk kontakt.

Experience 99 TI all mountain skiene er perfekt alsidige ski for progressive begyndere over øvede til avancerede skiløbere.

  • Beregnet til 60% on-piste og 40% off-piste
  • Binding: NX 12 Dual Konect

Specifikationer

Bredde:
127/88/117 mm
Talje:
88mm
Bedst til:
All Mountain
Niveau:
Øvet, Avanceret
Radius:
16m
Core materiale:
Træ, Carbon, Titanal
Profil:
Camber, Tip Rocker
Binding:
Inkluderet
DIN Indstilling:
12

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (4)

Der er ingen anmeldelser på dansk. Vis anmeldelser på andre sprog (4 anmeldelser)

SkatePro