MENU
×

Ennui City Beskyttelsesbukser

DKK 449,-
Ennui Protection
Zoom
Vælg størrelse 
Se lager i butikker
 
1

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
sæt
  Gem til senere

Beskrivelse

I de seneste år er tykkelsen af beskyttende polstring blevet tyndere, mens mængden af beskyttelse er blevet større. Dette har ført til indførelsen af low profile beskyttende tøj, som du kan bruge under dit normale tøj så udseendet ikke bliver påvirket af beskyttende gear.

City bukserne fra Ennui er lavet med high tech materialer, som vil give dig en rigtig god beskyttelse i nøgleområderne omkring hofterne. Det smarte Poron XRD materiale har en suveræn stødabsorbering som vil hjælpe med at mindske slag, hvilket forårsager mindre stress for brugeren.

Ennui har brugt materialer, som er både åndbare, men også funktionelle - Selv når de udsættes for koldt vejr. Dette betyder, at du kan bruge disse bukser til alt fra skateboarding til skiløb og endda også videre til løb på løbehjul.

Anmeldelser

Super godt produkt. Lidt små i størrelsen. Jeg havde læst mig frem til, at man i crashpants skulle have en lidt mindre størrelse, så jeg bestilte en M, hvor jeg normalt bruger L. De sidder super fint dog, lidt stramme, men elastikken gør at jeg sagtens kan have dem på. Dog vil jeg anbefale at man bare går efter den størrelse man normalt bruger. Under skibukserne er de meget behagelige at have på og de beskytter som de skal. Der er mulighed for at flytte halebensbeskyttelsen, samt tage den helt af. Der er god beskyttelse i hofterne og siden af låret.
Mikkel B.
16-01-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Ingen størrelsesguide på disse så jeg kjøote en small. Jeg er en damestr 38 og kan meddele at de er noge stram over lår og hofte :( Ellers gjør de jobben de skal og er ingen plage!
Kamilla S. (Hakadal)
14-03-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Great price!
Everett Inman (Amelia)
06-08-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket