Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Soul 7 HD 18/19 Freeride Ski

(1)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Soul 7 er gode freeride ski til øvede til eksperter, der elsker den surfende fejende fornemmelse, som dyb pulversne kan bringe, når man står på ski.

En bred sidecut med 106 mm taljebredde sigter primært efter dybe sneforhold, men smider også lidt mere alsidighed ind i forhold til storebroren Super 7. Du vil også have nogle sjove sessioner på hardpack resort pister.

Disse Rossignol skis er udstyret med den avancerede tekniske Air Tip, sidevægge og kulstoflegeringsmatrix. Denne kombination giver en let konstruktion, der får dig til at glemme alt andet end de fede tider i sneen.

Air Tip 2.0 gør flydningen endnu bedre, mere manøvrerbart og lettere. Karbonlegeringsmatrixen giver kraft, stabilitet og grip. Det er en kulstof- og basaltvæv, der også giver dynamisks rides og vibrationsabsorption.

For at slutte disse smukke Soul 7 ski af er de også konstrueret med sidevægge, pulver turn rocker og traditionel camber. Alt i alt en pakke, du vil elske i dine næste dage i pow pow.

Beregnet til 80% off-piste og 20% on-piste

Bindning: Ikke inkluderet

Bemærk : Når du køber både ski og bindinger fra os, monterer vi dine bindinger gratis. Hvis du vil have os til at montere og justere bindinger, bedes du indtaste oplysningerne ved Checkout.

Specifikationer

Bredde:
136/106/126 mm
Talje:
106mm
Bedst til:
Freeride
Niveau:
Øvet, Avanceret
Radius:
18m
Vægt - pr. par:
3800g
Core materiale:
Carbon, Basalt, Paulownia
Profil:
Camber, Tip og Tail Rocker
Binding:
Ikke inkluderet

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (1)

Great place to buy ski equipment
Eduard Roytman (Newton)
02-01-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro