MENU
×

Sector 9 Boxer II Longboard Handsker

DKK 549,-
Sector 9 longboard
Zoom
Vælg størrelse + farve 
Sort
Hvid

Beskrivelse

Høj kvalitets læder slide-handsker til downhill og freestyle longboard kørsel. Handsken er designet med carbon knobeskyttere og Delrin Ergo puck, for et glat slide og god fartkontrol. Kevlar stoffet er ekstra holdbart på fingerspidserne og er ergonomisk udformet for at beskytte din hånd.

 

Anmeldelser

Jeg fik et sæt i Large, som i første omgang sad lidt for tæt, men efter én session havde handskerne givet sig og formet sig perfekt til min hånd. De passer perfekt. Derudover er de ikke specielt varme trods det noget tykke for/læder og kan fint bruges i varmt vejr. Efter første session var de påsyede gummiremme på håndledslukningens velcro dog gået op, hvilket gør det ret besværligt at tage dem af og på. Jeg har prøvet at fikse det med superlim, men det holdt ikke særligt længe. Det er sket for begge sæt af disse handsker jeg har prøvet. Ret irriterende, når de ikke kan strammes om håndledet.
Klaus Wrensted Jensen (Aarhus C)
04-04-2016
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Det glæder mig at høre at handskerne sidder godt!!
Hvis du føler at fejlen på handskerne er opstået på grund af mere end bare almindeligt slid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, så finder vi en løsning.
Er de beste slide hanskene jeg har hatt! Lett å slide med og pucken er stor nokk til at man ikke kjører håndleddet ned i asfalten. Skikkelig robust og man kan forvente at disse varer lengere enn mange andre slide hansker.
Bengt Jenssen (Harstad)
09-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket