Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Sprint Crown Klassisk Jr 16/17 Langrendsski

(1)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Sprint Crown klassisk langrendsski er til børn og juniorer, der ønsker en god og stabil ski med en rigtig trækerne med letvægts luftkanalkonstruktion.

Disse klassiske langrendsski til juniorer er voksfrie og designet med mønster under fodområdet/fæstezonen (Fischer kalder dette mønster Crown). Med denne konstruktion på skienes bund sikres ubesværet fæste som er perfekt for begyndere der skal til at lære glæden ved at stå på ski i langrendsløjperne.

Børn er hurtige til at lære, men det er afgørende at give dem gode oplevelser med at lære langrendsløb. Godt fæste er en meget vigtig del af dette, så Sprint Crown er et perfekt valg til børnene.

Premonteret med juniorspecifik-NIS plade - Passer kun med Rottefella Start bindinger. Kun til NNN, Turnamic og Prolink støvler.

Anbefalet længde for børn: Vælg en ski som passer til skiløbers vægt + en skilængde som er ca. 10cm højere end personlængden.

Skilængde vs skiløbers vægt:
90cm - <24kg
100cm - <24kg
110cm - <24kg - 29kg
120cm - 25kg - 34kg
130cm - 25kg - 34kg

Specifikationer

Binding:
Ikke inkluderet
Sål (Base) Type:
Universal, Kroner
Voks:
Voksfri
Ski vægt:
980g 150cm
Kompatible bindinger:
NNN/NIS, Turnamic, Prolink
Baseteknologi:
Sintec
Ski kerne:
Air Channel
Ski type:
Børn/Junior
Ski Indsving:
51-47-50mm
Plade premonteret:
NIS Start Kids Plate

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (1)

købt til vores søn på 2,5 år, hans første langrendsski, han står fint på dem, de virker til at have tilpas greb/god balance mellem greb og glid og de er dejlig lette, han kommer rigtig godt klar med dem, selv med sin vægt på cirka 14 kg og højde på 92 cm.
Anna Søgaard Hanusova
02-01-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro