Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Heavy Metal Silver Komplet Skateboard

(5)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Fra Choke kommer Heavy Metal serien af komplette skateboards. Det er et udvalg, som tydeligt fortæller om kvaliteten ud fra titlen - altså fra bronze til guld.

Dette er sølv versionen, som er et godt setup til begyndere og mellem øvede skatere, som ønsker gode dele uden at tømme bankkontoen. Boardet er skabt af 8 lag ahorn i alt - her af 3 lag canadisk, og resten kinesisk. Boardet kommer med et godt sæt 5" trucks, hjul i 52mm skabt efter en streetorienteret formel og sidst men ikke mindst et sæt ABEC7 kuglelejer, så det hele kører smooth.

Specifikationer

Deck bredde:
8" (20.3cm)
Deck længde:
32" (81.5cm)
Deck materiale:
Kinesisk ahorn, 5-ply
Additional materials:
Canadisk ahorn, 3-ply
Deck specificationer:
Dobbel kick-tail
Hjuldiameter:
52mm
Hjulbredde:
30mm
Hjul hårdhed:
100A
Hjulmateriale:
PU støbt
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Konkav:
Høj
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Hangerbredde:
129mm (5")
Griptape:
Pre-gripped
Maks. brugervægt:
100 kg
Vis alle

anmeldelser   (5)

Skateboardet er en ok kvalitet, men så heller ikke mere. Få justeringer havde været på sin plads fra fabrikken og så havde man allerede haft et bedre produkt. Hullerne til trucks er placeret så skævt at skubber du til brættet på et stort areal så drejer boardet så meget at det næsten ender hos dig selv igen. Der var mulighed for at afmonterer trucks og så justere en mm eller to, hvilket har gjort brættet væsentligt bedre, men stadigvæk skævt. Oveni dette, bliver gummiet/plastikken ved med at skride ud på den ene truck hvilket jo selvfølgeligt er rigtig irriterende, da det ikke ligefrem gør boardet stabilt. Til sidst skal prisen jo så sættet ift. boardet og så tror jeg egentligt at man har er fint produkt til pengene. Spørgsmålet er så bare om et board til 400 kr fra Fætter BR eller Sportmaster havde været lige så godt.
Jeppe Nyrup
30-05-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Super
Anette Ipsen (Aalborg)
08-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 5 anmeldelser
SkatePro