Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

WFB Standard Barrel Bushings 2-pak

(2)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Rip Tides WFB bushings er lavet med deres "World Fastest Bushings" materiale. WFB er designet med en speciel smøring (hvilket er grunden til de ofte har en hvid hinde på overfladen af bøsningerne).

Hvis du virkelig ønsker en flydende respons fra dine bushings og være i kontrol over dem i stedet for at de kontrollerer dig, bør du bestemt prøve at give disse bushings en tur.

Fås i en bred vifte af durometre, for at imødekomme din vægt og dit niveau.

Vis alle

anmeldelser   (2)

Er noen unike bushings! WFB formulaen fra Riptide er så absolutt noe for seg selv. Kjøpte 93A for Mild downhill/Freeride, men ser nå at de er litt for myke og blir lett speed wobbles over 50km/t. Men det vil ikke si at disse er dårlige bushings. De svinger dypere og har en veldig kontrolert flow. Disse bushingene gir deg full kontroll over brettet ditt og du vil ikke føle at brettet kontrolerer deg. Men for downhill ville jeg kanskje gådt for Riptide sine APS formula og kanskje kombinert mellom disse. Som en person som veier 70kg så tenker jeg 95A Barrel boardside og 93A WFB Barrel roadside hadde gjort mitt setup optimalt for Downhill/Freeride. Håper dere kan skaffe flere av Riptid sine produkter !!
Bengt Jenssen (Harstad)
09-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 2 anmeldelser
SkatePro