Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Longboard dele og tilbehør

Hvilke dele er der på et longboard?

Uanset om du skal skifte nogle slidte dele ud eller gerne vil opgradere dit setup, vil alle longboards kræve vedligeholdelse på et tidspunkt. Med longboard dele kan du let modificere eller opgradere dit setup uden at foretage større ændinger. Det er også praktisk at have et par ekstra møtrikker og bolte, når du er ude at køre, hvis der skulle opstå et akut behov.

Longboard tilbehør og dele kan være med til at forbedre din oplevelse på longboard. Longboard griptapes slides med tiden, og et nyt grip tape kan være med til at forbedre din kontrol, når du skater. Hvis du er til downhill, er det også værd at investere i et par longboard-handsker og -pucke for at holde dine hænder beskyttede, når du tager sving ved høj hastighed.

Skaf det rette longboard hardware til dine hjul

En af de vigtigste dele på et longboard er hjulene. Med gode longboard kuglelejer holder du ikke alene dine hjul på plads, men du får også et longboard, der kører mere smidigt og potentielt hurtigere.

Hvis du har problemer med wheel bites, kan du overveje at skaffe nogle longboard risers. Risers er placeret imellem trucksne og decket for at give mere plads til, at man kan lave skarpe sving.

Hvis du har brug for at reparere dit longboard, så tjek vores udvalg af Longboard værktøj .

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser