MENU
Løbehjul

Dirt scooters

En Dirt scooter er et terrængående løbehjul, der kan bruges under mere ekstreme forhold end almindelige transport løbehjul.

Dirt scooter til terræn og transport

En Dirt scooter, der også kaldes en all terrain scooter eller en offroad scooter, har nogle særlige kendetegn, der adskiller den fra andre løbehjul. En Dirt scooter har store luft hjul med et bredt mønster, hvilket gør det egnet til brug på de fleste overflader. Decket er forstærket for ekstra holdbarhed og herudover fås Dirt løbehjulet med en oversize T-bar for bedre kontrol.

En Dirt scooter er egnet til off-road brug, og det er et godt transport løbehjul, fordi det ikke er så følsomt over for, om du kører på grus, jord eller asfalt i modsætning til de fleste almindelige løbehjul. Nogle Dirt løbehjul laves endda med lukkede kuglelejer, for at undgå at snavs trænger ind og ødelægger kuglelejet. De anvendte materialer og konstruktionen af dirt løbehjul er ikke som et trick løbehjul. Hjulene vil have en tendens til at slingre lidt mere.

Et løbehjul til off-road kørsel

Dirt løbehjul bliver mere og mere populære, og producenterne forsøger hele tiden at videreudvikle designet og gøre dem endnu mere holdbare. En af grundende til Dirt løbehjulets stigende popularitet er, at de har ramt en niche. Ud over at kunne bruges til transport, så kan en Dirt scooter nemlig også bruges på kuperede jordbaner, ligesom en BMX cykel. Du kan lave dine egne baner, eller du kan bruge de BMX baner, der allerede eksisterer. Selve løbehjulet har også flere ligheder med BMX cyklen idet det både er meget robust og har kraftige luftdæk.

Modtag vores nyhedsbrev!
Modtag e-mails med gode tilbud, tips og produktnyheder (starter i 2017).
               
Vi er e-mærket