×
MENU

Mini BMX hjul, dæk og slanger

  Filter

Ligegyldigt hvor godt du behandler dine mini BMX hjul, vil de til sidst blive slidt ned af kørsel på forskellige overflader, hop ned fra boxes og grinds. På et tidspunkt skal de udskiftes.

Uanset om du er på udkig efter et par udskiftningshjul, til din mini BMX eller måske bare nogle farverige mini BMX hjul for at tilføje noget personligt til din cykel. Ligemeget hvad, vil du være sikker på at finde dem i denne kategori med hjul til mini BMX cykler.

Hjul og slanger
På denne side finder du ikke bare standard typen af mini BMX hjul og mini BMX slanger. Vi har nemlig også Street Pro Dæk, som ruller super hurtigt og giver dig en mere smooth køreoplevelse. Disse slags dæk er et must have både til park og street riding.

Hvis du skulle være uheldig og punktere, er det også i denne kategori, du finder slanger til mini BMX cykler. Vær opmærksom på, at hvis du køber Street Pro hjul til mini BMX fra Rocker, følger et sæt friske slanger med hjulene.

Her finder du også fælge til dine Mini BMX cykelhjul, som også kommer i mange forskellige designs og farver. Du kan endda finde et fantastisk sæt skinnende kromhjul, der vil få din mini BMX til at se fuldstændig bling ud.

Alle hjul til mini BMX, fælge til mini BMX og slanger til mini BMX cykler du finder i denne kategori er lavet til at passe Rocker Mini BMX'erne.