Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Vandski bindinger

  Filter
Farver
Mærker

Vandski bindinger til slalom og dobbeltski

Vandski bindinger er de fodstropper, der holder dig fast til dine vandski. De støvler, der er på bindingerne, er som regel lavet af EVA eller af gummi, og de bindingplates, som sidder på selve skiene, er lavet i stærke plastikmaterialer. Vandski bindinger bliver også kaldt for vandski støvler, og det er en god idé at vide lidt om de forskellige typer, før du beslutter dig for at købe et par.

To typer bindinger til vandski

Bindinger til vandski findes i 2 forskellige designs: double boot-bindinger og boot and rear toe-bindinger. Double boot-bindinger til slalomski er konstrueret sådan, at begge fødder er fastlåst, så de ikke kan bevæge sig ret meget. Dette kan være med til at give vandskiløbere en følelse af stabilitet og giver bedre performance.

Boot and rear toe-bindinger har en støvle, der fikserer den forreste fod, mens den bagerste fod placeres i en fodstrop, hvor der er masser af plads til at bevæge foden. Fordelen ved denne form for binding er, at man har mere bevægelsesfrihed på den bagerste fod, så man får bedre balance. Dette kan være en fordel for begyndere, og det er også en god løsning, hvis man er flere, der deles om den samme ski.

I denne kategori finder du også reservedele til vandskibindinger. Der er fx binding plates, og de passer for det meste kun til én specifik binding. Hvis du er i tvivl, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice.

Hvis du har planer om, at du skal ud og stå på vandski, når vandtemperaturen er lav, kan det være en god idé med en våddragt, hvis du gerne vil sikre dig, at du kan holde varmen.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser