×
Menu

Bindinger - Vandski

  Filter
Farver
Mærker

Leder du efter et nyt sæt bindinger til at optimere dine færdigheder på vandski? Eller er du på udkig efter dig første bindinger? Uanset hvad dit niveau er så har vi et par bindinger, der passer til dine behov.

Der er mange muligheder i bindinger til vandski og nogle mener, at nogle typer vandskibindinger er bedre til at forhindre skader, mens andre er af den helt modsatte overbevisning. Kort sagt er der tre forskellige typer bindinger til vandski. Front high-wrap, double high-wrap, og justerbare bindinger.

Front high-wrap bindinger kommer med en rear toe plate. De er meget alsidige vandskibindinger og er fantastiske hvis I er flere, som skal skiftes til at bruge skiene. Disse er et godt valg til begyndere.

Double highg-wraps er også kendt som custom bindinger. Disse bindinger giver dig bedre kontrol og øger din performance, men de er ikke egnet til at flere udøvere benytter samme ski. Double high-wrap er fantastiske til avancerede og øvede udøvere.

Justerbare bindinger kan, som navnet også indikerer, passe og justeres til at passe hver enkelt udøver. disse bindinger giver den bedste kontrol og gør det muligt for dig at performe bedre på vandet. Justerbare bindinger er dyre men de er alle pengene værd. De kan bruges til vandskiløbere på alle niveauer.

Materialer til vandskibindinger

Når det kommer til materialer, er der to populære typer. Traditionelt gummi og EVA skum. Vandskibindinger af gummi er gode til begyndere, fordi de er bløde og behagelige samtidig med at de giver dig god kontrol over skiene.

EVA-skums bindingerne er stivere og giver derfor udøveren mere edge og kontrol over vandet. Derfor er den bedst egnet til vandskiløbere, som har erfaring. Med det sagt, begyndere kan også bruge EVA-skums bindinger, men kan have svært ved at bevare kontrollen over vandet, eftersom bindingerne er markant stivere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser