×
Menu

Side-by-side skating

Hvad er side-by-side skating?

Side-by-side skating, eller retro skating, kan både være noget man dyrker på hobbyplan eller konkurrenceplan, og det foregår ved at deltagerne bevæger sig på baner eller glatte overflader på støvler, hvor der er monteret fire hjul. Side-by-side skating kan også udøves på gader, fortove og cykelstier. Som sportsgren inkluderer side-by-side skating mange forskellige discipliner såsom speed skating, kunstskøjteløb og rytmisk skating.

Fordelene ved side-by-side skating

Side-by-side skating er ikke kun en sjov aktivitet, der kan praktiseres i alle aldre, men også en god form for træning i stil med aerobic. Rulleskøjteløb er, ligesom fx kondiløb, rigtig godt for kredsløbet, det styrker musklerne og forbrænder kalorier. Det er en sport, der både træner ben- balle- og kernemuskulaturen - og belaster leddene mindre end kondiløb.

Ligesom alle andre fysiske aktiviteter er side-by-side skating afstressende. Det forfrisker dit sind, forbedrer dit humør og det hjælper også på børns indlæringsevner. Derudover giver rulleskøjteløb en bedre balance og koordination, det træner dig i at holde fokus ved at øge din koncentration, og det holder dig mentalt skarp mens du aldres.

Vil du gerne vide mere om side-by-side rulleskøjter? Tag et kig på vores Guide til side-by-side rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser