MENU
Rulleskøjter
Værd at vide
Filter
 Mærker
 Størrelse Hjuldiameter
 Støvle/Skal type
 Støvle materiale

Rulleskøjter pige (fra 3 år)

Filter

Rulleskøjter pige (fra 3 år)

Filter

Når man skal vælge et par pige rulleskøjter, er det vigtigt, at de er behagelige at have på og at størrelsen er rigtig. Inliners pige rulleskøjterne i denne kategori dækker de fleste børns behov, da de kan bruges til leg, små ture rundt i parken og motions rulleskøjteløb. Anbefales til børn fra 3 år og opefter.

Find pige rulleskøjter i den rette størrelse

Da børns fødder vokser hurtigt, er mange af disse rulleskøjter justerbare. De kan justeres op til 3-4 størrelser, hvilket giver rulleskøjterne en længere levetid. Når du vælger rulleskøjter til piger, er det som regel en god idé at vælge en størrelse, der er et nummer større end barnets skostørrelse. Barnets tæer skal kunne bevæge sig en anelse i støvlen og de skal ikke ramme imod spidsen af støvlen.

Mange pige rulleskøjter fås med plastik/komposit klinge. Denne type klinge er velegnet til begyndere og mindre børn. Når barnet bliver ældre eller har fået bedre rulleskøjte færdigheder, kan det være en fordel med en aluminiums klinge.

Rulleskøjter til piger fås i forskellige farver og mønstre, hvilket giver mulighed for at vælge en mere personlig model.

Husk at vi gratis sender en anden størrelse af skøjter hvis du ønsker det! Få hjælp til at vælge den rigtige model og størrelse ved at læse om Køb af rulleskøjter.

               
Vi er e-mærket