×
Menu

Energiprodukter

Energiprodukter til ethvert formål

Hvis du udøver sport på et mellem eller højt niveau, i mere end en time af gangen, begynder din krop at løbe tør for de såkaldte hurtige kulhydrater. Dette får kroppen til at tære på langsommere og ikke så effektive energikilder, så som fedt og muskelfibre.

Dette er ikke noget du ønsker skal ske, hvis du har en hel dag med skiløb eller skating foran dig. For at forhindre dette anbefaler vi dig at medbringe et par energiprodukter, så som en energi bar, eller energi gel.

Power bars eller energi gel

I denne kategori, finder du en bred vifte af energiprodukter, så som power bars og energi gels, som kan forbedre din ydeevne i både action sport og ekstrem sport, men også i sportsgrene som kræver meget udholdenhed. Energiprodukter forbedre din ydeevne, eftersom kroppen har brug for den rette mængde energi for at opnå det bedste resultat, hvad end det under eller efter træning. Du kan finde energiprodukter i form af gel, protein pulver, energi bars. Det er i store træk en smagssag når du skal vælge et energiprodukt, men det kommer også an på hvilken sport du udøver.

Eksempelvis er gel det foretrukne produkt for løbere, eftersom de er meget lette at bære, indtage og så er de blide mod maven. Powerbars på den anden side er tungere at bære rundt og kræver mere arbejde at indtage. Det tager også længere tid for kroppen at optage en powerbar. Derfor bruger mange gels under sportsudøvelse og gemmer powerbaren til bagefter.

SkatePro