×
Menu

Langrendsstøvler

Værd at vide

Hvordan finder jeg de rigtige langrendsstøvler

Langrendsstøvler med en god pasform er altafgørende for en god tur på langrendsski. Når du køber langrendsstøvler er det vigtigt at overveje, hvordan du vil bruge dine kommende langrendsstøvler.

Vi tilbyder 3 forskellige slags langrendsstøvler: Klassisk, Skate og Fjeld. Hvis du er ny på langrend, anbefaler vi, at du vælger enden en klassisk eller skate støvle med kombi-funktion.

Skatestøvlen er den mest stive af alle langrendsstøvler. Når du står på langsrendsski er noget af de vigtigste, at du får en maksimal kraftoverførsel fra støvlerne til skiene. Med et stift design er der minimal tab af energi, hvilket giver dig den bedst mulige hastighed.

Udover det, er det vigtigt at finde et par langrendsstøvler, som matcher dine bindinger. Der findes forskellige bindingssystemer, såsom SNS, NNN og NIS. Salomons SNS-bindinger passer med Salomon og Atomic langrendsstøvler, mens NNS- og NIS-bindinger passer med langrendsstøvler fra Rossignol, Fischer, Alpina og Madshus. Det vil fremgå under hver produkts beskrivelse.

Du kan finde flere informationer om at vælge de rigtige støvler på vores guide til køb af langrendsstøvler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser