MENU
×

Pandelampe

  Filter
Mærker
Lumen
Max distance
Brændetid for laveste kraft
Brændetid for fuld kraft

En pandelampe er et brugbart stykke udstyr

I denne kategori kan du finde dig en pandelampe. Vi har pandelamper som passer til ethvert behov, hvad end du er avisbud som mangler lidt ekstra lys i de mørke morgentimer, eller en erfaren MTB-rider, som nyder at køre off track i skoven sent om aftenen. Som altid er vores produkter af den højeste kvalitet og funktionalitet.

En pandelampe er optimal til alle former for action sport i mørke. Pandelamper gør det muligt at holde hænderne fri og let orientere dig, på for eksempel rulleskøjter, alpinski, rulleski eller BMX, men også hvis du er orienteringsløber, får du brug for en pandelampe af høj kvalitet

Pandelamper til gang og til ski

Pandelamper kommer i mange forskellige designs, forskellige lysstyrker og forskellige måder hvorpå de monteres på hovedet, cyklen eller hjelmen. Den mængde lys som produceres måles i lumen. I vores sortiment finder du pandelamper i intervallet 80 lumen til 5.000 lumen. 80 lumen er egnet til en gåtur om aftenen, men denne lysstyrke vil ikke være nok ved bevægelse i høj fart.

Vores top model med 5.000 lumen kan oplyse selv den mørkeste skov. Med en rækkevide på 325 meter, er dette ikke en pandelampe du bør anvende hvis du løber, skater eller står på ski nærheden af en trafikeret vej, da den kan blænde modkørende bilister.

Udover at blive anvendt til ekstremsport, bliver pandelamper også brugt af arbejdere, så som minearbejdere, redningsfolk, kiruger og avisbude - For at give dem et mere sikkert arbejdsmiljø, med håndfri belysning.

Vi er e-mærket