×
Menu

Pandelamper og pandelygter

Find vej i mørket med pandelamper til langrend

LED-pandelamper bruges af langrendsløbere, så de kan se sporet, når det er for mørkt til at de kan se det uden en lygte. Uanset om det er tidligt om morgenen eller sent om aftenen, er en pandelampe fantastisk, fordi du kan blive set af andre, og fordi du kan orientere dig i dine omgivelser.

På en pandelygte finder man som regel en elastisk strop og en vandtæt eller vandafvisende lygte med forskellige lysindstillinger til varierende forhold. De fleste pandelamper angiver lysstyrken i lumen - jo flere lumen, desto kraftigere lysstyrke. Pandelamper har som regel mellem 20 og 1500 lumen.

Hvor mange lumen skal man bruge til langrend?

Normalt er 200 - 1000 lumen tilstrækkeligt til at løbe på langrendsski, når det er mørkt. Hvis du bevæger dig igennem dybe skovområder midt om natten, skal du bruge en høj lumen, hvor det ikke kræver ligeså mange lumen, hvis du befinder dig på et åbent spor, når solen lige er gået ned.

Hvis du skal ud på eventyr, hvor sigtbarheden er meget lav, er det vigtigt, at du sørger for at have de korrekte lag tøj på. Gå på opdagelse i vores udvalg af langrendstøj.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser