×
Menu

Independent Women Series Gustavo Skateboard Deck

Nyhed
1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Se også

Køb i pakke

Beskrivelse

Plan B Independent Skateboard Deck til kvinder

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan Plan B-holdet ville se ud, hvis de var kvinder? Den legendariske kunstner Marc McKee besvarer spørgsmålet med denne grafik, der repræsenterer de feminine versioner af Chris Joslin, Felipe Gustavo, Trevor McClung og Tommy Fynn.

Disse decks er fremstillet af materialer i topkvalitet og henvender sig til både begyndere og erfarne skatere, der ønsker at forbedre deres præstationer. Med en bredde på mellem 8 og 8,375 tommer, en længde på mellem 31,3 og 31,7 tommer og en akselafstand på mellem 14 og 14,2 tommer tilbyder disse decks en stabil platform, hvor man nemt kan udføre tricks.

Plan B Independent Women Skateboard Decks er konstrueret af ahorntræ af høj kvalitet og sikrer holdbarhed og styrke, mens den medium konkave form giver optimal kontrol og flick. Udstyret med et dobbelt kicktail-design er disse decks perfekte til alsidig streetskating, der både kan bruges til tekniske tricks og cruising. Desuden garanterer de levende og unikke farver på topfineren, at du vil skille dig ud, uanset hvor du kører.

Specifikationer

Deck bredde:
8" (20.3cm)
Deck længde:
31.3" (79.5cm)
Akselafstand:
14" (35.6cm)
Nose Længde:
6.74"
Tail Længde:
6.52"
Deck materiale:
Ahorn
Deck farver:
Varierende farver på øverste lag finer
Konkav:
Medium
Deck specificationer:
Dobbel kick-tail
Griptape:
Ikke inkluderet

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro