Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Powerslide rulleskøjter

Powerslide Vi 100 Pure Inliners

DKK 2.099,-
 
(11)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

Rulleskøjte til længere ture med god komfort og mange features.

'Vi' lukkemekanisme Conceptet er simpelt, men effektivt;
360° Lacing sikrer at din fod sidder godt og den stærke men lette Carbon skal giver Vi 90 et flot og elegant look.

Skallen er lavet af et specielt komposit materiale med carbon & fiberglas og sikrer stabilitet og kraftoverførsel.
195mm monteringshuller samt X-slot for sidevers justering af klingen.
Klingen har X-design for optimal fordeling af vægt og kraft.

Indersokken er af det såkaldte MyFit system og kan varmeformes. Den sættes simpelthen i ovnen ved 80-100 grader, tages på, og vil herefter passe som en strømpe Klik her for at se en detaljeret beskrivelse af varmeformning af indersokken.

ILQ 9 kuglelejer der er smurt med syntetisk olie og 100mm hjul med 6 egers X-type kerne der sikrer god fremdrift.

Specifikationer
Støvle/Skal type:
Hård, Semi-soft
Hjuldiameter:
100mm
Hjulbase:
304mm
Hjul hårdhed:
85A
Vægt:
1490g
Inderstøvle detaljer:
Aftagelig, Ventileret, Anatomisk udformet, Varme formbar
Lukkemekanisme:
Spænde, Wire-system, Asymmetrisk snøring
Kugleleje præcision:
ABEC-9
Frame-type:
Flat setup
Deck højde:
95/105mm
Frame-materiale:
Aluminium
Maks. hjuldiameter:
100mm
Støvlemateriale:
Komposit
Inderstøvle materiale:
Skum, Neopren, Microfiber
Cuff:
Høj ankelstøtte
Montering:
195mm, Langsgående, Tværgående
Bremse:
Justerbar
Anbefalet til:
Speed skating, Træning skating
Passer til
anmeldelser  
 
(11)
De FEDESTE skøjter, har altid kørt på k2 rulleskøjter , så jeg var lidt betænkelig ved at skifte til powerslide, men uden grund. De er så gode, og især lukkesystemet er genialt
Margit Nørby (Løsning)
15-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rulleskøjterne er rigtig gode, og jeg er helt tilfreds med den personlige vejledning vi modtog fra en Skatepro ansat omkring præcisering af den rigtige model. Rent funktionelt er vi fuld ud tilfreds med denne speed skate. Det viste sig at der var en syning i inderstøvle der var gået op, og straks efter jeg anmeldte dette blev der taget fat og lovet en ny vare til erstatning. God service er nemt når alt kører på skinner men man kan virkelig snakke om god service når det strækker sig ud over selve købstidspunktet og sikrer, at kunderne kommer godt og yderst tilfreds i mål. Tak for en god oplevelse, vi vil handle hos jer igen.
Jonathan Cope (Holstebro)
05-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Støvlen er utrolig behagelig, let at justere og sidder virkelig til om godt om foden - jeg bestilte dem først i str. 38, men fandt størrelsen lidt for lille, og måtte bytte dem til en str. 39, så et size-up er måske en god idé. Hjulene er de største jeg har haft (100 mm), og det kan virkelig mærkes på farten; man flyver afsted. Bremsen sidder lidt højt, og man skal vippe foden lige rigeligt bagover - dog kan den vist godt sættes ned. Uden tvivl den bedste skøjte jeg har haft.
Eva R. P.
29-10-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rigtig god skøjte, de trykkede dog lidt i starten, men hvis man bruger den lille medfølgende strømpe under de normale strømper, så sidder de rigtig godt. Målene på størrelserne passer ikke helt, jeg havde først bestilt en str. 40 ud fra de mål der stod, men endte med en str. 42.
Heidi G. (Jyllinge)
15-09-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
De bedste jeg har haft, super gode når man stadig har brug for bremsen. Lever op til mine forventninger.
Carina J. (Ishøj)
02-09-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Det kan være litt slitsomt og bremse i en lengre nedoverbakke siden hjulene er såpass store, men bremsene kan justeres ned. Problemet er og skifte bremsene, for det var skikkelig klønete og jeg brukte laaaaang tid. Så små skruer at det er nesten ikke mulig. Jeg har også innsett at disse skøytene blir for utfordrende for meg pga de stor hjulene og med bremser som fort slites ned. Det er ingen god kombinasjon i en nedoverbakke da du plutselig føler du ikke får til og bremse lenger. Skøytene er gode og ha på beina, men jeg går tilbake til K2 som er definitivt de beste og som har bremser det er enkelt og skifte. Får prøve og selge disse videre, men foreløpig er det ingen stor interesse for dem. Brukt dem maks 3 ganger. Går aldri vekk fra K2 skøyter igjen. Dessverre var det og kaste penger rett ut av vinduet og kjøpe powerslide.
Linda Iren Jensen (Hønefoss)
26-04-2017
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hei Linda
Jeg er lei for å høre at skøytene ikke levde opp til forventningene. Større hjul ruller hurtigere enn mindre hjul, så det krever jo at man har erfaring med skøyter og føler seg trygg på mindre hjul før man beveger seg over på større. Bremsen kan byttes og justeres med enkelt bolt som går igjennom bremseklossen. Om du har vanskeligheter for å bytte/justere bremsen, så ta gjerne kontakt med oss på email@skatepro.no, så skal vi se om det er noe vi kan hjelpe deg med :)
//Petter
De känns sköna och är väldigt fina. Rullar bra men gav skavsår på insidan av ena hälen. Sedan är det ett konstigt ljud på den vänstra sidan. Låter som det är ett av kullagren. Men det är inget fel på rullet.
Robert Djupsjö (Köping)
22-05-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Otroligt nöjd, bra rull, väldigt bra stabilitet för foten och spännet ovanpå är helt klockrent! Rekommenderar dessa om du är ute och letar i denna prisklassen!
Eric Sahlin (Lund)
08-05-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Grym inlines! Bra funktioner med att spänna dom och perfekt för nybörjare men också när man väl fått in vanan! Rekommenderas :)
My Andersson (Malmö)
06-05-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 11 anmeldelser
e-mærket